Илон Мъск и SpaceX обожават да дразнят света с футуристични

...
Илон Мъск и SpaceX обожават да дразнят света с футуристични
Коментари Харесай

Илон Мъск показа ракетата на SpaceX за лунни обиколки

Илон Мъск и SpaceX обожават да нервират света с футуристични фрагменти и обещания за галактически завършения, до които ние, простосмъртните, надали в миналото ще се докоснем.

Вчера, 29 април, милиардерът показа в Twitter изображения на ракетата Starship, която след няколко години ще стартира да транспортира пасажери до Луната и Марс за туризъм.

Очаква се Starship да направи първия си полет през 2023 година, когато Мъск ще събере на борда на ракетата изявени персони и актьори от целия свят.

Интересното в постовете на Мъск е, че двете споделени фотоси са номерирани - номер 1 демонстрира по какъв начин би изглеждал Starship на Марс, до момента в който номер 4 пресъздава кацане на Луната.

Това накара мнозина да се запитат дали изображения 2 и 3, които липсват, не са прекомерно провокативни, с цел да бъдат оповестени в мрежата.

Според източници, осведомени от близко с работата на SpaceX, фотосите, които Мъск разгласява, демонстрират прототипи на ракетата, и настояват, че приключеният вид на Starship ще наподобява друго. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР