Възраждане регистрира в Централната избирателна комисия листата си с кандидати

...
Възраждане регистрира в Централната избирателна комисия листата си с кандидати
Коментари Харесай

„Възраждане“ регистрира листата си за европейския вот

" Възраждане " записва в Централната изборна комисия листата си с претенденти за eвродепутати.

От партията акцентират, че са заложили на лица с друга експертиза, както и представители на българската общественост зад граница. Водач на листата е Станислав Стоянов, измежду претендентите е и журналистът Петър Волгин.

Миграция, зелената договорка, еврозоната и безотчетната администрация са тематиките, върху които ще работят претендентите за депутати, споделят от партията.

 Петър Волгин ще е претендент за евродепутат от „ Възраждане “ България 2 мин. Петър Волгин ще е претендент за евродепутат от „ Възраждане “  Васил Божков се сплотява с отцепниците от „ Възраждане “ за изборите България 2 мин. Васил Божков се сплотява с отцепниците от „ Възраждане “ за изборите  Петър Волгин: Трудно ще намериш общ път с някого, когато го съдиш Тази събота и неделя 2 мин. Петър Волгин: Трудно ще намериш общ път с някого, когато го съдиш  Протестът в отбрана на „ Деконструкция ” на Волгин (СНИМКИ) България 1 мин. Протестът в отбрана на „ Деконструкция ” на Волгин (СНИМКИ)  Петър Волгин ще е претендент за евродепутат от „ Възраждане “ България 2 мин. Петър Волгин ще е претендент за евродепутат от „ Възраждане “  Васил Божков се сплотява с отцепниците от „ Възраждане “ за изборите България 2 мин. Васил Божков се сплотява с отцепниците от „ Възраждане “ за изборите  Петър Волгин: Трудно ще намериш общ път с някого, когато го съдиш Тази събота и неделя 2 мин. Петър Волгин: Трудно ще намериш общ път с някого, когато го съдиш  Протестът в отбрана на „ Деконструкция ” на Волгин (СНИМКИ) България 1 мин. Протестът в отбрана на „ Деконструкция ” на Волгин (СНИМКИ)

Станислав Стоянов - депутат от Велико ТърновоПетър Волгин - журналистРада Лайкова - ръководител на " Възраждане " в Берлин, старши-съветник по европейски въпроси в немския парламент. Димчо Димчев - депутат от КюстендилГеорги Джендов - ръководител на групата на " Възраждане " в общинския съвет в ДобричВеселин Киров - придобива образованието в България и Франция по право и политически науки. Специализира европейско и комерсиално право във факултета " Жан Моне " в ПарижАлександър Алексиев - ръководител на младежката организация на " Възраждане " Д-р Калин Калинов - лекар по химия на високомолекулните съединения от Българската академия на наукитеМариян Иванов - публицист, общински консултант в БургасКасим Садък - адвокатДоц. доктор Румяна Иванова - академични преподавателЗахари Дончев - общински консултант в ПлевенМира Миркова - общински консултант в КюстендилСергей Махаев - дентален хирургБорил Каменов - общински консултант в ЧипровциФилип Кънев - бизнесменТамаш Секереш - член на " Възраждане " от Унгария, който приема православието през 2016 година и се асоциира с българската нация
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР