Илон Мъск и Граймс се разделиха след три години брак,

...
Илон Мъск и Граймс се разделиха след три години брак,
Коментари Харесай

Гръм в рая! Илон Мъск и Граймс са разделени

Илон Мъск и Граймс се разделиха след три години брак, оповестява Page Six. 50-годишният началник на SpaceX и Tesla удостовери пред изданието, че той и 33-годишната Граймс към този момент не са двойка. Бизнесменът въпреки всичко акцентира, че двамата са останали в положителни връзки и не престават взаимно да отглеждат едногодишния си наследник на име X Æ A-XII.

Виж още: " Кралицата се снима с кралицата ": Преслава отиде в Лондон и се щракна с Елизабет II (ама не съвсем) 

" Разделихме се, само че към момента се обичаме, виждаме се постоянно и сме в страхотни връзки ", сподели Мъск и добави, че повода за това е честата разлъка на двойката заради работа. Той е непрекъснато в Тексас или в чужбина, а тя се намира в Лос Анджелис.

Двамата за последно бяха дружно на " Мет Гала " при започване на септември, когато Граймс се разноски сама по аления килим. Мъск също участва на събитието, само че се причисли към нея на афтърпартито. Припомняме, че Граймс се срещна с Мъск през 2018 година, а през предходната година двойката се снабди със наследник.

Виж още: Фики, Отшелникът и Рабухчиев от " Игри на волята " се събраха и направиха нещо крепко

Това е шесто дете на предприемача и първородно на изпълнителката. Според Граймс X в името е " незнайна променлива ", Æ е елфическият правопис на AI (изкуствен разсъдък или любов), а A-12 е разследващ аероплан. 

Изображение: Getty Images, https://www.instagram.com/grimes/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР