Илиян Василев Младият кадър на ГЕРБ във външно министерство, заместник-министър

...
Илиян Василев Младият кадър на ГЕРБ във външно министерство, заместник-министър
Коментари Харесай

Външно министерство обезсмисли членството на България в НАТО


Илиян Василев

Младият кадър на ГЕРБ във външно министерство, заместник-министър Георгиев, явно има още доста да учи. Младостта не е недостатък, изнесеният от него проблем не е първично негов, той просто обслужва медийно позицията на Борисов и на съветниците му.

Страшното е, че тези люде даже не си дават сметка в какъв ров вкарват България. Искали още доказателства.

Да забележим. Докладът, който Англия е предоставила, наподобява задоволителен за 24 страни, за Борисов не е. Документът е от 23 страници и в случай че човек не желае да откри учредения, даже решение на английски съд няма да убеди. Ако Борисов не знае смисъла на думата доверие и взаимност, значи на вятъра е пропилял и своето, и на народа времето, до момента в който е бил на власт.

Истинският сътрудник не се съмнява в претекстовете

Господин министър председател, когато съдружник желае от нас взаимност, и изключително, когато става въпрос за приложимост на химическо оръжие - за пръв път от Втората Световна Война, същинският сътрудник не слага под подозрение претекстовете, доказателствата или целесъобразността на действието, което чака от нас. Това е същността на член 5, въпреки и официално Англия да не се е позовала на него, като съображение да търси поддръжка. България има задоволително учредения да се причисли, изключително в случай че си напомним базисни обстоятелства:

1.Установен е типът на химическото оръжие. Ако тук Борисов не вижда задоволително доказателства, значи незабелязано е станал по-голям потенциал и от най-големите ни съдружници, или има достъп до друга или по-скоро насрещна информация от Москва.

2. Русия има и претекстовете, и ресурсите, и предишните практики. Ако Борисов желае повече доказателства, значи е отсъствал от света през последните години. Да припомня поговорката, че в случай че една птица наподобява като патка, кряка като патка и върви като патка, значи вероятността да е патка е доста огромна.

3. Това е война. Да - студена, да - осведомителна, да - пропагандна, която не НАТО, а Русия разпали. Всичко стартира от Крим, само че не свършва с Крим. Русия нападна тотално и на всички места - и Съединени американски щати изборите, и Брекзит, на процедура всички избори в огромни и значими за нея страни, в това число у нас са с нейно интензивно присъединяване.

Да напомням ли проекта Решетников и проекта за продобиване на изборите, който той съобщи на водача на опозицията Нинова, с който сте осведомен.

Господин Борисов, още не сте дали отговор срещали ли сте с него в края на февруари 2016 година? Може би там е заровено кучето и обяснението за какво Ви е боязън да се присъедините към съдружниците ни. Те чакат от Вас най-малък жест - с цел да знаят, че в случай че на следващия ден експанзията на Путин ескалира, ще може да разчитат на България. Макар че, в случай че питате мен, няма на какво да разчитат - след близо девет години Ваше ръководство - армията ни я няма, нямаме нито боеспособен флот, нито Военновъздушни сили, нито служби. Ако не са партньорските служби да ни споделят понякога какво става у нас, ще си останем слепи. И това не е станало инцидентно, не е естествено събитие, а резултат на съзнателна политика на ментална капитулация, до момента в който се хвалите с ниския дълг, стабилността и запасите.

Толкова сме слаби, че без съдружници ще вдигнем белия байрак в първите 24 часа на офанзивата против нас, още преди да могат да ни оказват помощ. И отново разчитаме на съдружниците, които през днешния ден пренебрегвате.

Солидарността е автоматизирана

Солидарността се схваща като автоматизирано деяние, изключително когато 24 страни реагират по еднакъв метод, т.е. автоматизирано, а не вършат обзор на доказателствата, в които като меню да си избираме какво да поръчаме и какво да вземем. Автоматизъм на поддръжката и доверие - без тях няма нито НАТО, нито Европейски Съюз.

С това си деяние Вие извадихте ментално България от съюзите, в които членувате.

Зная доста, даже повече в сравнение с ми се желае, за механизмите за обвързване на българския политически хайлайф посредством корупция от Москва, зная и за свързаността с съветските специфични служби

Да попитам тези " мастъри " на дипломацията, какви доказателства получиха от Ердоган, с цел да експулсират осемте негови политически съперници, за които няма сведение дали са живи или не? Действахте автоматизирано, щом Ви го изиска " приятеля Ердоган ", по " висши " политически съображения, такива каквито не смятате че има в апела на Англия?!

Какви доказателства получихте от Путин, че Русия няма нищо общо с убийството на Литвиненко, на Березовски, на Глушков, а в този момент незавършеното ликвидиране на Скрипал и почтената му щерка? Но този Ваш комсомолец във Министерство на външните работи има вяра, тъй като изборът на пронатовската, проевропейската ви партия е за взаимност с Путин - да, както и да го увъртате, до там докарахте нещата. Като махнете всички медийни опаковки и политически заклинания остава тъкмо това - пропутинска ГЕРБ.

Ако има нещо, за което да се подлага на критика Тереза Мей, е, че чака взаимност, а не подхваща задоволителна ярки стъпки за противопоставяне на съветската инвазия - става известно, " Кеймбридж Аналитика " е съдействал за Брекзит, а това е публична политика на държавното управление на Мей - ето тук виждам лицемерие. Да се откаже Мей от Брекзит, тъй като е под съветско влияние. Това е " мъжки " диалог със съдружник.

Да изгонят съветските олигарси, тъй като проблемите ни не идват от съветските сътрудници в посолствата, а от тези отвън тях. И в случай че Британия не желае да се лиши от съветските пари, за какво Борисов да бъде друг? Ето този мотив трябваше да изтъкне младия Георгиев.

Нека напомня, че единствено идеологически омаян човек може да одобри, че на този стадий от следствието може да има " задоволителни доказателства за виновност " в неоправдателна присъда от английски съд. Още по-идиотско е, че даже и да има такава - както беше по проблема Литвиненко, - Москва отново не даде Луговой, а го назначи за народен представител - като премия за свършената мокра поръчка.

Репутацията ни на Запад: съветските сътрудници са повече в политическия хайлайф, в сравнение с в посолството

Ако не виждате " локални " доказателства, с цел да изгоните съветски дипломати сътрудници - значи ДАНС е съветска работа. Защото целият свят знае - за работата на съветските спецслужби у нас и от нас в района. Това което редица западни наблюдаващи споделят тези дни - броят на съветските сътрудници у Вас е толкоз огромен, само че не в посолството на РФ, а в българския топ политически хайлайф, че в случай че тръгнат да разплитат чорапа, трусът ще бъде безвъзвратен - президент, министър председател, прокурор, вицепремиери, водачи на парламентарни групи - сътрудници на съветско въздействие. Дори да преувеличават, това е репутацията на България.

Да, Гърция може да си разреши да прави каквото си желае, само че тя няма зад тила си историята на претендент 16-та република на Съюз на съветските социалистически републики и на тотална угодливост по отношение на съветските ползи. Дори Орбан и Земан не си разрешиха да се разграничат от Запада.
Ето образец за съгласуваност посредством корупция на България и Русия.

Изобщо, запомнете, политици от ГЕРБ, ще се удавите в този проблем и единствената причина да оставате на власт е инерцията.

Коментарът е оповестен от блога на създателя, който е някогашен дипломат на България в Русия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР