Илия Груев-старши сподели чувствата си, след като синът му Илия

...
Илия Груев-старши сподели чувствата си, след като синът му Илия
Коментари Харесай

Илия Груев-старши: Мястото на сина ми в националния отбор е вследствие на упорития му труд

Илия Груев-старши показа възприятията си, откакто синът му Илия направи формален дебют за мъжкия народен тим на България.

" Не единствено задоволство, а и изключителна горделивост и чест, тъй като доста рядко се случват във футбола такива обстановки (баща и наследник да играят в националния отбор). Това не е даденост и доста пъти с Илия сме си говорили на тази тематика, когато още беше подрастващ футболист, че огромна наша обща фантазия е да играе за националния тим на България. Какъвто и да е националният тим на една страна, чест и отговорност си е. Изключително се радваме, че това съумя да се случи на една напълно млада възраст за него 22 години. Прави ме доста благополучен, само че най-много обстоятелството, че възпитахме с жена ми децата в чужбина, само че те доста обичат България. С чест игра за България. Много сме горди и щастливи.

Сещам се също за Зафирови, за Илия Вълов и Вальо Илиев. Не мисля, че чак толкоз малко са тези семейства, само че това че бащата в миналото е играл за националния тим на България не значи автоматизирано, че и синът му ще играе. Тези семейства се броят на пръстите на едната ръка. Не е значимо обаче дали татко и наследник в миналото ще играят или са играли за националния тим на дадена страна, а просто самият факт, че синът потегля по стъпките на бащата, че си извоюва правото. Не е даденост, а в резултат на труда му. Много се веселя, тъй като всичко, което е постигнал, е с помощта на своите качества и на работата си и на хората, които са го оценили и повикали в националния тим ", съобщи той пред сътрудниците от dsport.
 Двама българи в идеалния тим на групата ни в Лигата на нациите
Двама българи в идеалния тим на групата ни в Лигата на нациите

Ето кои са те
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР