Илич: Когато условията не са добри, трябва да се играе

...
Илич: Когато условията не са добри, трябва да се играе
Коментари Харесай

Турицов: Целта е да стигнем отново групите

 Илич: Когато изискванията не са положителни, би трябвало да се играе мъдро, нужна ни е оптималната централизация Илич: Когато изискванията не са положителни, би трябвало да се играе мъдро, нужна ни е оптималната централизация
" В мача против Локомотив (София) не постигнахме стремежи резултат, само че мисля, че сме изцяло подготвени за утрешния мач и се надявам да осъществим условията на треньора. Условията, каквито са за нас, такива са и за тях. Трябва да играем мъдро. Ще се опитаме да владеем повече топката, тъй като изискванията са много тежки.

Не спечелихме мача, очевидно не ни беше ден или знам ли. Надявам се това отсега нататък да не се повтаря. Със сигурност ще има още веднъж недобри мачове, само че се надявам на следващия ден да не е по този начин и да спечелим “, сподели още бранителят.

„ Това ни дава самочувствие и опит. Надявам се да стигнем още веднъж в групите, тъй като това е задачата пред тима и се надявам още веднъж да сме там “, изрази очаквания Турицов.

„ Със сигурност сме гледали и сме се подготвяли, само че не мога да кажа кои са мощните им страни. По това, което гледахме, мога да кажа, че са добър тим и в случай че им се даде пространство, могат да основат проблеми. Ще се опитаме на следващия ден да не им даваме пространства да играят с топката и по този начин няма да ни основават главоболия “, приключи бранителят.

Снимка: start-photo.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР