Илиан Илиев отново е вариант за треньор на Левски. Колкото

...
Илиан Илиев отново е вариант за треньор на Левски. Колкото
Коментари Харесай

Левски бие шута на Роси, кани Илиан Илиев

Илиан Илиев още веднъж е вид за треньор на Левски. Колкото и от клуба да настояват, че Делио Роси се употребява с безусловно доверие, това напълно не е по този начин. Неслучайно в неделя новият състезателен шеф Асен Букарев загатна, че офанзивите за промяна на Делио Роси са непрекъснати и идват от всички страни.

Това е, с цел да може въпреки всичко той да има някакви причини, когато дискутира треньорския въпрос със притежателя на клуба и останалите акционери, сред които и Даниел Боримиров, който в последно време не криеше рецензиите си към Делио Роси.

А по този начин наречените офанзиви не са просто подхвърлени във въздуха. Това е мнението на огромна част от ветераните и легендите на Левски, сред които и най-влиятелните. Същото е и измежду почитателите, макар че там има разделяне, което обаче очевидно е в интерес на тези, които желаят нов треньор за "сините ".

Спорно е каква е концепцията за привличането на Илиан Илиев, дали да е в този момент през зимната пауза или в течение на пролетния полусезон.

Илиан Илиев обаче би срещнал сериозна опозиция от проведените последователи на Левски. Той не един и два пъти вади антипатиите си към Сектор Б, поради това, че един път стопираха клубния рейс на връщане от Гоце Делчев. Като треньор на Локомотив Пловдив той даже направи присъщ афектиран жест към сините ултраси съпроводен с цветуща ругатня.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР