Илън Мъск праща екип инженери на помощ в Тайланд. Специалистите

...
Илън Мъск праща екип инженери на помощ в Тайланд. Специалистите
Коментари Харесай

Илън Мъск праща екип инженери на помощ в Тайланд

Илън Мъск праща екип инженери на помощ в Тайланд. Специалистите са от фирмите SpaceX (and) Boring Co. Те би трябвало да вземат присъединяване в интервенцията на 12-те момчета и техния треньор по футбол в пещера.

Това заяви самият Мъск в профила си в " Туитър ".

Той е спестовен в коментара и написа единствено, че " ще забележим на място по какъв начин можем да помогнем на държавното управление. Трудно е да оцениш всичко от разстояние. "

Мъск изрази вяра подготовката на екипа и техниката, която фирмите могат да дават, да помогне за спасяването на блокираните.

SpaceX & Boring Co engineers headed to Thailand tomorrow to see if we can be helpful to govt. There are probably many complexities that are hard to appreciate without being there in person.
— Elon Musk (@elonmusk) July 6, 2018

Припомняме, че към 1000 души вземат участие досега в избавителната интервенция. Тя към този момент взе жертви - тайландски водолаз.

Властите се притесняват, че има заплаха много да спадната равнищата на кислорода в камерата , където момчетата и техният треньор са хванати в капан. Нивата на О2 са изчерпват и от огромния брой хора участващи в избавителната интервенция в пещерната мрежа.

Затворената група е в положително здравословно положение и постоянно са снабдявани с храна и медицински грижи. Властите в се още се пробват да измислят по какъв начин най-безопасно да ги изведат , като чиновниците акцентират, че няма да поемат опасности с сигурността на момчетата.

Спасителни в продължение на дни изпомпват вода от пещерата, само че защото водата в пещерата се зарежда от дупки и потоци в хълмовете горе, има възможност пещерната камера, в която се намират да се наводни .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР