IL VOLO SINGS MORRICONE AND MORE е последният проект на

...
IL VOLO SINGS MORRICONE AND MORE е последният проект на
Коментари Харесай

Il Volo се завръщат у нас с музиката на Енио Мориконе

" IL VOLO SINGS MORRICONE AND MORE " е последният план на фамозното италианско трио, отдаден на филмовата музика на Енио Мориконе. Това е прочувствено странствуване през изкуството и музиката на един от най-великите композитори на 20-ти век, за което Пиеро Бароне, Иняцио Боскето и Джанлука Джинобле работиха в символ на респект към Маестрото, една година след гибелта му и с поддръжката на неговото семейство.

Грандиозните концерти на Il Volo с кино музика, емблематични кино фрагменти и цялостен симфоничен оркестър ще бъдат на 11 юли 2022 година в Пловдив, Античен спектакъл, и на 13 и 14 юли 2022 година – в София, парк център " Юнак ".

" IL VOLO SINGS MORRICONE AND MORE " е план, който желае да допре сърцата на милиони хора по света, съчетавайки незабравимите мелодии на популярния композитор, музикант и диригент – създател на едни от най-великите кино саундтраци в историята на италианското и международно кино, с неповторимите гласове на тримата музиканти от Il Volo.



" IL VOLO SINGS MORRICONE AND MORE " е последният албум на триото и включва 14 именити мелодии, останали вечно в паметта ни и в историята на международното кино – безспорните музикални бижута " The Ecstasy of Gold " от кино лентата " Добрия, неприятния и злия ", " E piu ti penso " от " Onece Upon a Time in America " и " Malena ", музиката на " Il Nuovo Cinema Pardiso " и други емблеми на киното. В някои от частите тримата тенори си партнират със международни музиканти като Дейвид Гарет и Степан Хаузер от 2CELLOS.

Началото на плана " IL VOLO – TRIBUTE TO ENNIO MORRICONE " беше обещано с впечатляващ концерт в Arena di Verona през юни 2021,излъчен по RAI 1 и гледан от близо 5 млн. фенове. Il Volo участваха с музиката на Мориконе и в 78-ия Филмов фестивал във Венеция, където получиха специфична премия за трибюта си към италианския композитор. Бяха и почетни посетители на тазгодишния фестивал в Санремо.

Билети за " IL VOLO SINGS MORRICONE AND MORE " в България се продават в системата на Eventim.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР