Икономиката на Гърция ще се свие тази година заради блокадата,

...
Икономиката на Гърция ще се свие тази година заради блокадата,
Коментари Харесай

Коронавирусът ще вкара гръцката икономика в рецесия тази година

Икономиката на Гърция ще се свие тази година поради блокадата, наложена за прекъсване на разпространяването на ковид, съобщи финансовият министър на страната, само че посочи, че предстоящата криза ще бъде краткотрайна, предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

"Тази рецесия е дълбока, тя ще става все по-дълбока и стопанската система ще влезе в криза през 2020 година ", съобщи министърът на финансите Христос Стайкурас в телевизионно послание.

NOVINI.BG ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2239  Концертът на Георги Христов в Плевен поради пандемията е пренасрочен за юни Концертът на Георги Христов в Плевен поради пандемията е пренасрочен за юни  Руските военни медици няма да съветват, а ще работят в италианските лечебни заведения Руските военни медици няма да съветват, а ще работят в италианските лечебни заведения  Кирил Домусчиев с доста добра вест: Вече съм здрав! Преборих COVID-19! Кирил Домусчиев с доста добра вест: Вече съм здрав! Преборих COVID-19!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР