Икономическите последици тепърва ще ги консумираме в зависимост от ограниченията,

...
Икономическите последици тепърва ще ги консумираме в зависимост от ограниченията,
Коментари Харесай

Икономическите последици от кризата тепърва ще ги консумираме, счита Горанов

Икономическите последствия занапред ще ги консумираме според от рестриктивните мерки, които рецесията постанова. Това стана ясно от думите на финансовия министър Владислав Горанов в ефира утринния блок на bTV по отношение на ограниченията, които държавното управление подхваща, за спправяне с икономическите последици от COVID-19.
По думите му Корнелия Нинова си е спечелила няколкото минути популярност в българския парламент, оттам-насетне би трябвало да продължим да работим.
Държавата може да направи преценка единствено в границите на разпоредбите, които самата тя е основала - по този начин министърът разяснява информациите, че наш футболен клуб, който се е възползвал от мярката 60 на 40. Владислав Горанов изясни, че мярката е ориентирана към физическите лица.
Ние също даваме безплатни пари и най-конкретният образец от тях е милиард и половина за подкрепяне на заетостта. Горанов акцентира, че всеки съответен случай се преглежда пооделно. Министър Горанов напомни и разбработените ограничения за самотните родители и схемите за кандидатстване на микро- и междинни предприятия. Горонов уточни, че нашите ограничения, в случай че се сравнят като дял от БНП са съпоставими с страните от нашата рогозка. 
Нищо жестоко от това няма да кажем, че има обществена система, която преглежда всеки съответен случай съгласно приноса му. Горанов попита риторично за какъв брой време страната посредством бюджета може да замести действителната стопанска система.
Никой няма за цел на унищожава никого. За страдание, тази рецесия свари много хора неподготвени. Все още съм оптимист, че стоим относително добре в пандемичната рецесия. Икономическите последствия занапред ще ги консумираме според от рестриктивните мерки, които рецесията постанова, уверен е финансовият министър.
Горанов изрази подозрение дали в интервал на рецесия би трябвало да се толерират хора, които имат отговорности към бюджета. Той разясни, че не работи системата с грантовете до безспир.
Темата продължава и в тези материали.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР