Икономически България не може да се справи с ангажиментите по

...
Икономически България не може да се справи с ангажиментите по
Коментари Харесай

Искра Михайлова: България не може да се справи с ангажиментите по Зелена сделка


Икономически България не може да се оправи с уговорките по Зелената договорка. Това сподели изявление за предаването „ Тази събота “ от „ “. Тя беше народен представител от партията на в 48-ото Народно заседание.

По думите ѝ точно „ “ е съумяла да сплоти останалите политически сили в последния парламент към концепцията да бъде предоставено на кабинета на Гълъб Донев, с цел да бъдат непокътнати българските тецове. Трудно ще е, само че служебното държавно управление може да се оправи с тази задача, счита Михайлова.

„ Обещало го едно съответно държавно управление – държавното управление на четворната коалиция – на „ “,, „ “ и „ “. Това е държавен ангажимент, който беше стихотворец без обществено разискване, без консултация със засегнатите браншове, в последните минути на това държавно управление. Това в решение и извънредно нездравословно за България “, разяснява някогашният народен представител от „ “.

Тя дефинира като „ чудесна “, които влязоха в няколко тецове и топлофикации, с цел да ревизират въглеродни излъчвания, които изхвърлят.

„ Става въпрос за тъкмо избрани централи. Трябва да създадем разлика, не може да сложим всички централи под един общ знаменател. Някой от тях, като държавната Топлоелектрическа централа 2, са вложили доста в модернизации, за примерно от една „ Брикел “, която е на няколко километра от нея и няма нито една такава инвестиция “, посочи.

Гледайте целия диалог във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР