Икономическа полиция и НАП започват масови проверки на заведения в

...
Икономическа полиция и НАП започват масови проверки на заведения в
Коментари Харесай

Случаят Янек Миланов: Проверяват заведения в Дупница, свързани с Каплата и братя Галеви |

Икономическа полиция и Национална агенция за приходите стартират всеобщи инспекции на заведения в Дупница, чиято благосъстоятелност се свързва с Васил Капланов - Каплата и братя Галеви. 

Под надзора на прокуратурата на територията на Дупница и близките обитаеми места, са почнали взаимни инспекции на търговски обекти. В инспекциите вземат участие чиновници на Национална агенция за приходите, ГИТ, Икономическа полиция и ГДПБЗН, оповестиха от прокуратурата. 

Вчера Районният съд в Дупница остави под домакински арест Капланов - мъжът, с който се твърди, че е последната среща на изчезналия Янек Миланов. 

Задържана и освободена бе и дамата на Капланов, тя е отказала да се подложи на детектор на лъжата. 

Вероятно част от заведенията ще бъдат затворени след инспекциите през днешния ден, заяви Българска национална телевизия, като се базира на свои източници. Втори ден продължава издирването на Янек Миланов, претърсват се и изоставени здания в града. 

Служители на Охранителна и Икономическа полиция, както и на ДАИ, са почнали инспекции за реализирането на нерегламентирани транспорти с джипове на туристи на територията Национален парк „ Рила “.

В хода на инспекцията водач на едно от МПС-та е минал през крайници на полицейски чиновник, оповестиха още от обвиняването. 

Работата по случая продължава.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР