"Икономическа полиция“ е в състояние на пълно заспиване, затишие и

...
"Икономическа полиция“ е в състояние на пълно заспиване, затишие и
Коментари Харесай

Цацаров: "Икономическа полиция" е в състояние на пълно заспиване, затишие и летаргия

"Икономическа полиция “ е в положение на цялостно заспиване, мъртвило и заспалост.

Това разгласи основният прокурор Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си... към профила по време на Национално заседание на управлението на Министерство на вътрешните работи. "Отчитаме положително взаимоотношение с ГДБОП. Има усъвършенстван разговор със профилираната прокуратура. По отношение на Национална полиция бих споделил същото, само че с едно изключение. "Икономическа полиция " е в положение на цялостно заспиване, мъртвило и заспалост ", съобщи основният прокурор.

"Работата на Областните дирекции на Министерство на вътрешните работи може да бъде разграничена на две групи. Едната група е работещи дирекции, а другата е тихи дирекции. Това положение е такова, каквото е и в териториалните дирекции на ДАНС, и в териториалните прокуратури. В Бургас, София и Пловдив се работи добре. Има райони в страната, в които се избира тишината, тъй като по този начин е по-удобно. Съществуват умерено ", добави основният прокурор.

"Противодействието на корупцията е приоритет номер едно. Това на процедура е задача номер едно. Задача номер две е противодействието на контрабандата. Резултати могат да се реализиран, стига да има воля. Не разделям типичните престъпни закононарушения на огромни и дребни. Убийството е вест за народен екран, само че за естествения български жител е закононарушение “, сподели още Сотир Цацаров.

По време на съвещанието Цацаров благодари за съдействието на полицията за разкриването на тежко закононарушение. Става въпрос за грубо ликвидиране на млада жена в София, което е станало в петък, а причинителят е арестуван в Созопол.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР