Икономическа полиция е в пълна летаргия, заяви главният прокурор Сотир

...
Икономическа полиция е в пълна летаргия, заяви главният прокурор Сотир
Коментари Харесай

Сотир Цацаров: Икономическа полиция е в пълна летаргия

Икономическа полиция е в цялостна заспалост, съобщи основният прокурор Сотир Цацаров, който участва на Националното заседание на управлението на Министерство на вътрешните работи дружно с премиера Бойко Борисов.
 
За мен по главните посоки, които са приоритет сега, а точно противопоставяне с корупцията, Икономическа корупция е в положение на цялостно преспиване, мъртвило и заспалост, съобщи основният прокурор. Той уточни, че се регистрира положително взаимоотношение с БОП и Групово дело " Национална полиция " като се изключи Икономическа полиция, която е в състава на ГДНП.
 
В къс разбор за положението на Министерство на вътрешните работи, а и работата на прокуратурата, основният прокурор уточни, че регионалните дирекции във вътрешното министерство могат да бъдат разграничени на две групи. Едната група е работещи, които работят самодейно, а втората група той дефинира като тихи дирекции.
 
" За страдание и с цялостна доза самокритичност, в това положение са и териториалните дирекции на ДАНС и териториалните прокуратури ", призна той.
 
 БГНЕС

Цацаров сподели, че има райони, в които се работи извънредно интензивно при цялостно взаимоотношение сред Министерство на вътрешните работи, ДАНС и прокуратура, като за образец изброи София, Бургас и Пловдив, само че има и райони, в които се избира тишината.
 
Обвинител номер едно прикани Министерство на вътрешните работи да преразгледа разпределението и позиционирането на полицейските сили в страната.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР