Икер Касияс обяви, че се отказва от битката за президентския

...
Икер Касияс обяви, че се отказва от битката за президентския
Коментари Харесай

Касияс няма да оглавява испанската федерация

Икер Касияс разгласи, че се отхвърля от борбата за президентския пост на испанската футболна федерация. Легендарният пазач съобщи желанието си да се яви на изборите преди няколко месеца, само че през днешния ден излезе с публично известие в обществените мрежи.

" Искам да ви осведомявам, че взех решение да не вземам участие в изборите за президент на федерацията. Основната причина, която ме накара да взема това решение, е изключителната обществена, икономическа и здравна конюнктура, от която страда нашата страна. Изборите минават на втори проект. Мисля, че в този момент е време да бъдем обединени, а не разединени, тъй като футболът и обществото се нуждаят от това. ", написа някогашният вратар на " Реал " Мадрид.

" За мен това не е затворена страница. Бих желал обективни избори, транспарантни, търсещи най-хубавото за испанския футбол. ", прибавя Икер.

Така в този момент в Испания чакат досегашният началник Рубиалес да завоюва протоколно идващите избори.
Последни Най-четени Пороен дъжд още веднъж наводни улици във Варна Откриха в гараж 650 кг рязан тютюн без бандерол Шофьор падна от жп надлез след удар в мантинела на Автомагистрала " Тракия " Когато биологичният пол оп
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР