Игри на волята създаде риалити звезди, които вдъхновяват. Сред тях

...
Игри на волята създаде риалити звезди, които вдъхновяват. Сред тях
Коментари Харесай

Любов от разстояние: Джералдин се върна в България, гаджето я посрещна подобаващо

" Игри на волята " сътвори риалити звезди, които въодушевяват. Сред тях бе и Джералдин от втория сезон на шоуто, която се записа в историята на формата у нас като най-младия участник. 

Тя бе ученичка, когато участваше в " Игри на волята ", а от лятото на предходната година към този момент е в Съединени американски щати, където е студентка. Но какво вършат множеството българи в чужбина, когато наближат празниците? Прибират се в България.

Виж още: Без коледно знамение: Джулката засипа Илиян с обиди, той се моли да няма нова връзка скоро

Джералдин също се прибра, а какво по-нормално от това да те посрещне обичаният човек? Защото Джералдин беше посрещната уместно от гаджето:

Всъщност Джералдин не за първи път демонстрира приятеля си, само че както и през август, и в този момент нито го означи на фотографията, нито внесе повече изясненост за това какъв е той.

Това, което установихме през лятото, когато за първи път сподели момчето, е че той също като нея е много разпален по спорта и е изваял тялото си по много впечатляващ метод. Той е на близки до годините на Джералдин и двамата са супер сладки. 

Виж още: Ето тази промяна не я чакахме! Лидия стана безусловно неразпознаваема 

Иначе Джералдин отпътува в края на лятото за Съединени американски щати. Там тя се откри в Северна Каролина, защото бе призната в университета " Дюк ". Още тогава обаче тя знаеше, че няма да се зъдаржи дълго време в Съединени американски щати, защото университетът ѝ има клонове в Китай, а риалити звездата няма самообладание да опознае Изтока.

Изображение: https://www.instagram.com/geraldine.todorova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР