Играещият за Лудогорец младежки национал на България Доминик Янков е

...
Играещият за Лудогорец младежки национал на България Доминик Янков е
Коментари Харесай

Двама от Лудогорец с коронавирус преди мача с Мидтиланд |

Играещият за Лудогорец юношески национал на България Доминик Янков е дал позитивна проба за COVID-19 след наложителния PCR тест преди мача с Мидтиланд от втория прелиминарен кръг на квалификациите за Шампионската лига в сряда, 26 август.

Халфът е подложен неотложно под карантина в домашни условия, оповестяват от клуба. Янков се усеща добре. С COVID-19 e и човек от личния състав на клуба, който също се намира под карантина.

След двата нови случая на COVID-19 представителния тим и чиновниците, ангажирани с него, още веднъж дадоха PCR тест. Резултатите от него ще станат ясни във вторник вечерта, допълват разградчани.

Ръководството на Лудогорец не стопира да взема всички вероятни ограничения за опазване здравето на футболисти, треньори и чиновници, в това число отчасти ограничение на достъпа до клубната база за външни лица.

Отборът продължава да се готви по стратегия за домакинския мач с Мидтиланд в сряда от 20:30 часа от втория прелиминарен кръг на Шампионската лига. 

Припомняме, че притежателят на клуба Кирил Домусчиев също прекара болестта още при започване на пандемията, само че се възвърне доста бързо.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР