Играещият треньор на Партизан (Червен бряг) Любомир Иванов се включи

...
Играещият треньор на Партизан (Червен бряг) Любомир Иванов се включи
Коментари Харесай

Треньорът на Партизан с разказ за боя в Павликени: Според написаното от делегата излиза, че нищо не се е случило

Играещият треньор на Партизан (Червен бряг) Любомир Иванов се включи директно в предаването на Sportal.bg " Часът на Трета лига ", с цел да изясни в детайли какво се случи на срещата с Павликени. Тогава отборът от Червен бряг позволи проваляне като посетител с 0:3, само че на полувремето двата тима влизат в спор и пердах, като има ранени играчи с шевове по главата. Иванов упрекна съдийската бригада, която отговаряше за срещата и призна за толериране на тимовете, които се намират към Велико Търново. Той съобщи, че случаят не е бил разказан от делегатът, който дава отговор за дуела, и призна, че би трябвало да се вземат ограничения. Ето какво описа още треньорът в нашето предаване:
 Бой и кръв в Павликени Бой и кръв в Павликени
" Мачът стартира в положителния звук. Имаше добър футбол, съдията се справяше чудесно до този миг. Но в 44-ата минута нашият футболист Георги Петков разкара топката. В този миг в тил го блъсна вратарят Венцислав Димитров и се спречкаха. Съдията им подвигна по един жълт картон, по-късно се игра още 2 минути срещата и реферът даде завършек на първото полувреме.

В Павликени, с цел да се стигне до съблекалнята се минава по един тунел и по-късно има към 30 метра до съблекалнята. Венци Димитров, прибирайки се към тунела, продължи със заканите към нашия играч и мислехме, че всичко е свършило. Тръгнахме да се прибираме, а Георги беше първият, който се запъти към тунела. В този миг ние бяхме на към 30-40 метра и се виждаше по какъв начин Димитров се връща и започнаха да се бият. Футболистите на Павликени потеглиха, нашият авариен играч Милен Колев потегли да се притичва на помощ. В този момента настана меле. Атанас Фиданин и Тодор Чирпанов нанесоха удари на Милен Тонев и Георги Петков. 5-6 индивида от Павликени, които бяха по-близко, събориха Милен Тонев и това, което видях сигурно, е, че Тодор Чирпанов нанесе воле в главата му. В този миг делегатът на срещата пристигна, защита реагира обичайно, имаше навлизане на 4-5 фена от домакините.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР