Играчите на Ювентус са все по-недоволни от работата си с

...
Играчите на Ювентус са все по-недоволни от работата си с
Коментари Харесай

Расте недоволството на играчите на Ювентус към Алегри

Играчите на Ювентус са все по-недоволни от работата си с треньора Масимилиано Алегри. Според информация на " Гадзета дело Спорт " връзките сред тима и наставника са все по-обтегнати. Това не е по никакъв начин добра вест преди идното дерби с Торино през уикенда.

Алегри взе решение да изолира тима и да провежда лагер въз основата в Континаса преди конфликта с " биковете ". Това бе подбудено от следващия слаб мач на тима против Макаби (Хайфа) (0:2) в Шампионската лига. Не всички футболисти обаче са съгласни с това решение и считат, че от този лагер няма да има огромна изгода. Все отново на този стадий те резервират безмълвие и никой не е влезнал в открита борба с наставника.

Друг проблем в съблекалнята е, че футболистите желаят от Алегри повече да приказва с тях. Те считат, че неналичието на връзка отвън терена се придвижва и по време на мачовете. Някои от играчите не схващат решенията на експерта при установяване на състава, защото Алегри не им дава разумно пояснение за избора си и за какво остават на пейката, което води до още повече напрежение.

Има неодобрение и от подготвителните способи на наставника. Играчите тичат доста по време на тренировките, само че с невисок интензитет. Това се отразява и на представянето им в мачовете, където в играта на тима също липсва нужния интензитет и експедитивност в отиграванията. Затова футболистите се надяват Алегри и помощниците му да трансформират метода си, в случай че желаят да намерят верния път за излизане от рецесията, вместо да ги събират на ненужен лагер.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР