Играчите на ЦСКА се събират днес на клубната база в

...
Играчите на ЦСКА се събират днес на клубната база в
Коментари Харесай

ЦСКА стартира днес

Играчите на ЦСКА се събират през днешния ден на клубната база в Панчарево. В ранния следобяд старши треньорът Нестор Ел Маестро ще изведе тима за лека подготовка.

Наставникът прекара огромна част от почивните дни във Виена. " Червените " няма да са в цялостен състав през днешния ден. Всички играчи би трябвало да са на линия най-късно до неделя, а медицинските прегледи ще продължат и при започване на идната седмица.

За понеделник е планувана открита подготовка за медиите на клубната база в Панчарево и брифинг на старши треньора Нестор Ел Маестро. Той ще изложи проектите си за подготовката и ще отговори на въпроси, свързани със селекцията и състезатели с, които клубът може ще се раздели.

ЦСКА зимува на три точки от върха и ще възобнови присъединяване си в шампионата на Националния стадион " Васил Левски " против един от най-удобните си противници през този век - Ботев (Враца). Мачът ще е на 17 или 18 февруари, като точната дата и час ще станат ясни най-късно до седмица, когато се чака програмата да бъде оповестена.

ЦСКА ще организира една контрола в София преди занимаването си за лагер в Турция. Червените ще одобряват Литекс на 12 януари, след което им предстоят 4 инспекции в югоизточната ни съседка преди прибирането в столицата. На 10 февруари " алените " ще изиграят другарска среща с водача във Втора лига Септември (София).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР