Играчите на Тотнъм излязоха с изявление към феновете на отбора

...
Играчите на Тотнъм излязоха с изявление към феновете на отбора
Коментари Харесай

Играчите на Тотнъм с обръщение към феновете, връщат им парите

Играчите на Тотнъм излязоха с изказване към почитателите на тима след срамното показване и загубата с 1:6 от Нюкасъл на „ Сейнт Джеймсис Парк “. След този дуел клубното управление се раздели с Кристиан Стелини, а футболистите през днешния ден обявиха, че желае да върнат парите за билетите на последователи, които са изгледали онлайн дуела със „ свраките “ в неделя. „ Шпорите “ осен това дадоха обещание, че ще се опитат да се реваншират на почитателите си още в дуела с Манчестър Юнайтед в четвъртък.

„ Като тим, разбираме вашето отчаяние и яд. Не бяхме задоволително положителни в неделя. Знаем, че думите не стигат в обстановки като тази, само че повярвайте ни, нас също ни боли от това проваляне. Оценяваме вашата поддръжката, в семействата и гостуванията, и имайки поради това, бихме желали да възстановим на почитателите цената на билетите им за мача на „ Сейнт Джеймсис Парк “. Знаем, че това не трансформира случилото се и ще дадем всичко от себе си, с цел да оправим нещата, започвайки още в мача против Манчестър Юнайтед в четвъртък, когато още веднъж вашата поддръжка ще значи всичко за нас. Заедно можем да променим нещата “, гласи въпросното известие, оповестено в профила на Тотнъм в " Туитър ". 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР