Играчите на Манчестър Юнайтед ще продължат с ежедневните тренировки на

...
Играчите на Манчестър Юнайтед ще продължат с ежедневните тренировки на
Коментари Харесай

В Ман Юнайтед продължават с тренировките въпреки коронавируса и паузата в Премиър лийг

Играчите на Манчестър Юнайтед ще продължат с ежедневните тренировки на клубната база в Карингтън, макар че шампионата в Премиър лийг бе прекратено и доста от клубовете са наредили на своите футболисти да стоят надалеч от подготвителното игрище като защитна мярка. Заниманията не престават по проект, защото Оле Гунар Солскяер желае неговите играчи да бъдат в оптимална физическа форма, ако сезонът бъде възобновен на 3 април, какъвто е сюжетът към този миг. Освен това от клуба евентуално ще се опитат да провеждат и мачове при закрити врата въз основата, въпреки че дефинитивно решение за това към момента не е взето.

Плановете могат да претърпят корекции след срещата сред клубовете, която ще се организира идващия четвъртък. Ако на нея се реши шампионата да бъде отсрочено за по-дълъг период или даже да бъде спряно дефинитивно, то тогава " алените дяволи " може би ще бъдат пуснати в отмора.

През този уикенд Юнайтед трябваше да гостува на Тотнъм в основен дуел в борбата за 4-5 място в Премиър лийг. Премиър лийг 30 кръг, неделя 15 март  Тотнъм 18:30предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР