Играчите на Барселона подготвят писмо до президента Джосеп Мария Бартомеу,

...
Играчите на Барселона подготвят писмо до президента Джосеп Мария Бартомеу,
Коментари Харесай

Президентът на Барса ядосал Меси и останалите играчи с имейл, те подготвят отговор

Играчите на Барселона приготвят писмо до президента Джосеп Мария Бартомеу, с което да изразят разочарованието си от следващо деяние на управлението, с което те не са съгласни, разкрива Sport. Този път те ще показват недоволството си от опита на клуба да издейства ново понижаване на заплатите им, на каквото футболистите към този момент се съгласиха по време не интервала на изолираност напролет.

Лионел Меси, Жерар Пике, Серхио Бускетс и другите състезатели са били сюрпризирани, че до момента в който бяха ангажирани с дуелите на националните си тимове преди дни, са получили имейли, в които управлението им оповестява, че желае до 15 дни да започват договаряния за съкращаване на месечните възнаграждания. Освен това Бартомеу и другите шефове оферират на въпросната среща да има единствено по един представител на 13 футболисти. Играчите считат, че това е демонстрация на пренебрежение и в писмото, което ще бъде изпратено скоро, ще изразят разочарованието си от отношението. Те държат такива значими въпроси да се разискват в наличието на всички.

Вчера RAC1 осведоми, че футболистите няма да одобряват предлагането за по-ниски заплати, тъй като считат, че самият клуб носи виновност за дефицита на пари в касата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР