Играчите и треньорите на ФК ЦСКА 1948 ще имат тъжни

...
Играчите и треньорите на ФК ЦСКА 1948 ще имат тъжни
Коментари Харесай

Футболистите на ФК ЦСКА 1948 остават без ваканция?

Играчите и треньорите на ФК ЦСКА 1948 ще имат тъжни и сложни Коледни и новогодишни празници. Шефовете на клуба безмилостно подредиха всички да упражняват до Нова година поради слабото показване в последния мач - загубата с 0:3 от Крумовград.

Най-недоволни от обстановката са чужденците, които към този момент са си купили билети за родните си страни. Те го блъснали на молби да си тръгнат по-рано, само че босовете били непреклонни. Самолетни билети, резервирани и към този момент платени ваканции са изгорели, най-малко по този начин твърди вестник " Мач Телеграф ".

Единственият късмет наказването да отпадне и футболистите въпреки всичко да изкарат някаква отмора, е да победят в последния мач за годината. Той ще е против Арда. Това е отсрочен дуел от 18-ия кръг на Първа лига и ще се играе в Бистрица.

Двубоят в четвъртък е значим и за двата тима. Ако Арда завоюва, ще измести ФК ЦСКА 1948 от първата шестица и ще усложни доста ситуацията отбора от Бистрица.

В момента тимът от Кърджали се намира в по-добра форма. Спечели последното си посещение на Локо (Сф), до момента в който ФК ЦСКА 1948 падна вкъщи от новака Крумовград.
 ФК ЦСКА 1948 завърши връзките си с исландски нападател
ФК ЦСКА 1948 завърши връзките си с исландски нападател

Кяртансон не съумя да се потвърди в Бистрица
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР