Играчът на Интер - Хенрих Мхитарян, заяви, че начинът, по

...
Играчът на Интер - Хенрих Мхитарян, заяви, че начинът, по
Коментари Харесай

Мхитарян за мача с Бенфика: Едно от най-добрите ни представяния

Играчът на Интер - Хенрих Мхитарян, съобщи, че методът, по който се показа миланският гранд в дуела против Бенфика от четвъртфиналите на Шампионската лига по футбол е измежду най-хубавите от началото на сезона. Италинаският исполин победи с 2:0 при гостуването си в Лисабон в първата среща и взе добър задатък при реванша в Милано след седмица.

„ Това е едно от най-хубавите ни представяния този сезон. Мисля, че заслужавахме успеха, само че това е единствено първата стъпка и би трябвало да изиграем още един мач през идната седмица “, разяснява Мхитарян пред Sky Sport Italia.

„ Сега би трябвало да мислим за идната ни среща в Серия А против Монца и тогава ще играем още веднъж против Бенфика. Знаем, че това е един мощен състав и сме подготвени да опитаме още веднъж да спечелим и да продължим напред в Шампионската лига. Не всеки ден човек играе на четвъртфиналите в този шампионат, тъй че би трябвало да продължим да градим върху представянето ни против Бенфика, само че и да помним, че това е единствено първата стъпка “, сподели още арменският футболист.

„ Бяхме постоянни във всяка част от терена и опитахме да покриваме всички пространства “, добави Хенрих Мхитарян.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР