Игор Ейдман*Започна да изтича информация, че преговорите между Русия и

...
Игор Ейдман*Започна да изтича информация, че преговорите между Русия и
Коментари Харесай

Мирните намерения на Русия са трик, агресията ще спре, когато руските войски бъдат победени и панически избягат от Украйна

Игор Ейдман*

Започна да изтича информация, че договарянията сред Русия и Украйна са били покрай триумф и Путин, както се твърди, при избрани условия е подготвен да изтегли войските, които нахлуха в Украйна. Както споделя един класик - нямам доверие. За Путин завладяването на Украйна е фикс концепция. Той не един път говореше за нея и до момента в който е на власт, няма да се откаже от това.

Очевидно " мирните планове " на съветската делегация са тактически трик за спиране на новите американски доставки на противовъздушни и други оръжия, които биха могли да бъдат анулирани, защото по този начин или другояче " мирът е близо ". Целта на това мъртвило е да се завоюва време за подсилване на позициите на Кремъл.

Мисля, че не инцидентно делегацията на Путин е от хора на доста ниско равнище във властта, тъй че нейните обещания постоянно Русия могат елементарно може да се отметне от нейните обещания

Възможоно е да има единствено два разновидността за по-нататъшно развиване на събитията.

1. Тактическа машинация. Властта в Кремъл да печели време, като се опита да успокои малко помалко западната общност с вярата за бърз мир, тъй че под претекст за " прогрес в договарянията " да осуети реализирането на помощ за Украйна и понижи натиска на Запада упражняван върху Русия.

2. Стратегическа машинация. Путин в действителност ще изиска преустановяване на огъня, само че единствено с цел да нанесе още веднъж удар по-късно, в по-добра обстановка за себе си.

Агресията на Путин ще спре единствено когато (точно когато, а не ако) съветските войски бъдат победени и под паника избягат от Украйна. Всякакви междинни разновидности в последна сметка ще доведат само до нова военна ескалация.

*Текстът е оповестен на фейсбук страницата на създателя.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР