Идващият четвъртък, 17-ти септември, се очертава решителен за амбициите на

...
Идващият четвъртък, 17-ти септември, се очертава решителен за амбициите на
Коментари Харесай

ЦСКА ходи по тънък лед, но провал срещу БАТЕ може да струва скъпо

Идващият четвъртък, 17-ти септември, се обрисува съдбоносен за упоритостите на българските клубове в Лига Европа. Лудогорец е спокоен, откакто жребият се оказа благоразположен и прати „ орлите “ непосредствено в четвъртия кръг на квалификациите.

Не по този начин стоят нещата обаче за другите два български представители. Локомотив Пд излиза без напрежение в исторически мач против Тотнъм на стадиона в парк „ Лаута “. Фокусът и погледът на критиците обаче ще падне твърдо върху събитията на „ Българска войска “, където ЦСКА приема беларуския БАТЕ Борисов.

Погледнато напълно невъзмутимо, този чоп съставлява един късмет за „ алените “, с цел да стигнат надалеч в акцията си в Европа. Победа против беларуския хегемон праща момчетата на Стамен Белчев в 3-тия кръг, а там българския отбор още веднъж би имал домашен мач, а този път противниците ще са изцяло непретенциозни – някой всред Торшавн от Фарьорските острови или Дъ Ню Сейнтс от Уелс.

Както това може да е огромна опция за момчетата на Белчев, по този начин и безусловно футболистите ще са натоварени с огромна отговорност. БАТЕ Борисов е име в източноевропейския футбол през последното десетилетие, само че все още въпреки всичко наподобява надалеч от най-силните си дни. Разликата сред двата отбора като класа и благоприятни условия не наподобява по никакъв начин огромна, в случай че въобще я има.

link2 " >  Антон Узунов
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР