Идването на новото попълнение на Локомотив (Пловдив) Стивън Езе ще

...
Идването на новото попълнение на Локомотив (Пловдив) Стивън Езе ще
Коментари Харесай

Идването на Стивън Езе в Локо ще се забави

Идването на новото попълнение на Локомотив (Пловдив) Стивън Езе ще се забави. Той бе чакан на лагера на " черно-белите " в Турция най-късно в в четвъртък, само че това няма по какъв начин да се случи. Причината е, че централният бранител и родината му Нигерия се класираха на полуфиналите за Купата на Африканските народи. В четвъртфинала против Ангола Езе още веднъж бе титуляр, както и в мачовете от груповата фаза.

Първото полувреме приключи 0:0, а 10 минути след подновяването на играта Ангола поведе в резултата. " Суперорлите " в добавеното време на постоянните 90 минути. А в 109-ата миута Нигерия вкара втори гол за цялостния поврат и класирането си на полуфиналите, където ще се изправи против Судан. Мачът е на следващия ден, а финалът, за който Нигерия може да се класира, е на 4 февруари (неделя).

Така Локомотив ще продължи да чака новото си попълнение, откакто отборът на Езе продължава напред в шампионата. В тази версия на Купата на Африканските народи страните могат да употребяват единствено играчи от локалните шампионати.

23-годишният централен бранител Езе до неотдавна бе част от нигерийския Кано Пилърс.

" Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР