Идването на Маурисио Почетино в Манчестър Юнайтед може да стане

...
Идването на Маурисио Почетино в Манчестър Юнайтед може да стане
Коментари Харесай

Зидан в ПСЖ, Почетино отива в Юнайтед

Идването на Маурисио Почетино в Манчестър Юнайтед може да стане факт много по-скоро от предстоящото и той да поеме тима в идващите седмици, гръмнаха медиите на Острова.

Според вестник „ Експрес “ от британския клуб към този момент са влезнали в контакт със експерта, до момента в който „ Дейли Мейл “ оповестява, че в лагера на ПСЖ към този момент чакат идването на Зинедин Зидан, което би отворило пътя на Поч към „ Олд Трафорд “ напълно скоро.

Бившият необут на Реал Мадрид бе спряган съществено и за Ман Юнайтед, само че съгласно слуховете е отказал предлагането, само че пък е подготвен да стартира работа в ПСЖ и по този начин да даде опция на Почетино да застане отпред на Юнайтед.

„ Марка “ даже твърди, че звездите от френския гранд към този момент съществено разискват предстоящото идване на Зидан в тима, което което евентуално ще се случи в идващите седмици.

Също по този начин се смята, че Почетино не е благополучен в ПСЖ и е подготвен да си тръгне, защото фамилията му е в Лондон и възможното му прекосяване в Манчестър Юнайтед би направило обстановката много по-добра за него.

Иначе краткотрайно отпред на Червените дяволи застана Майкъл Карик, който разгласи, че е подготвен да помогне, до момента в който от него имат потребност. Той ще дебютира довечера против Виляреал в Шампионската лига.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР