Идвам пред вас и като евреин, съпруг и баща. Това

...
Идвам пред вас и като евреин, съпруг и баща. Това
Коментари Харесай

Блинкън в Израел: Дойдох тук и като евреин

" Идвам пред вас и като евреин, брачен партньор и татко ". Това съобщи в четвъртък след офанзивата на " Хамас ", оповестява JPost.  Разбирам на персонално равнище мъчителното ехтене, което кланетата на Хамас носят за израелските евреи - в действителност, за евреите на всички места. "

" Идвам пред вас освен като държавен секретар на Съединените щати ", сподели БлинкЪн по време на излъчена онлайн конференция в Тел Авив в четвъртък, " само че и като евреин ". Моят дядо, Морис Блинкън, избяга от погромите в Русия. Моят втори татко, Самуел Писар, оцеля в концентрационните лагери - Аушвиц, Дахау, Майданек, сподели Блинкън. 

Обръщайки се към премиера Бенямин Нетаняху по време на взаимната им конференция, той увери, че схваща на персонално равнище мъчителното ехтене, което нападенията на " Хамас " носят от израелските евреи  към евреите на всички места.

Той приказва след нападението на Хамас против Южен Израел, което лиши живота на 1300 цивилни и бойци в събота, събитие, което беше по едно и също време човешка и еврейска покруса.

" Също по този начин пристигам пред вас като брачен партньор и татко на дребни деца, сподели Блинкен. Невъзможно е да виждам фотосите на убити фамилии - като майката, бащата и трите дребни деца, убити, до момента в който са се приютявали в дома си в кибуца Нир Оз - и да не мисля за личните си деца ", сподели той.

и видеозаписи на зверствата.

Блинкън разяснява, че " Хамас " не зачита върховенството на закона или " който и да е главен стандарт на човешко благовъзпитание " и вместо това убива цивилни " по допустимо най-нехуманните способи ".

Той съпостави дейностите с насилията на групировката " Ислямска страна " (ДАЕШ). 
 Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън кацна в Израел
Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън кацна в Израел

Блинкън ще се опита да помогне за освобождението на заложници, отвлечени от " Хамас "

Посещението на Блинкън е част от обиколка в Близкия изток, с цел да покаже солидарността на Вашингтон с Израел след офанзивите на палестински бойци на " Хамас ", както и за попречване на разширението на спора.

Блинкън ще се опита да помогне за освобождението на заложници, отвлечени от " Хамас ", някои от които са американци. Той ще подкрепи и в договарянията с Египет за обезпечаване на безвредно прекосяване на цивилни от Газа отвън анклава преди възможна израелска сухопътна инвазия.

След визитата си до Израел Блинкън Махмуд Абас.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР