Идва времето от годината, което е съпроводено с блясък, партита

...
Идва времето от годината, което е съпроводено с блясък, партита
Коментари Харесай

Как да постигнем идеалната професионална прическа у дома в няколко лесни стъпки?

Идва времето от годината, което е съпроводено с искра, празненства и доста наздравици. Знаем, че не желаете да изглеждате по един и същи метод на всички празненство местоположения и дестинации – всеки мотив заслужава друг тоалет, прическа, грим...Това, обаче, може лекичко да изтормози косата ви, изключително в случай че не е привикнала на празничното движение. Не се тормозете! От Edna сме ви подготвили страхотни хрумвания по какъв начин да имате здрава и предпазена коса, като в това време блестите като звезда на всички места, където се появите.

Стъпка 1: Подгответе косата за завършения

Въпреки че горещият душ може да ви се стори изкушаващ, когато температурата е под нулата, прекомерно топлата вода може да отнеме влагата от косата ви, което я прави по-крехка и уязвима към раздробяване. Вместо това измийте косата си с хладка вода и по-късно я изплакнете с още по-хладка. В сезона на празненство прическите, използвайте по-мек и лек шампоан, подобаващ за ежедневна приложимост, който да не утежнява в допълнение.

 iStock/Getty Images

Стъпка 2: Оформете с обич и грижа

Прическата постоянно е съгласно мотива и настроението. За едното празненство ще желаете да сте с красиви, спускащи се волно къдрици, на другото копнеете да приберете същите тези къдрици в грациозен кок, а на трето ще желаете да блестите с безупречно изправена, гладка коса. Преди да посегнете към пресата или машата, би трябвало да нанесете топлинна отбрана, с цел да предпазите косата си. Но за какво това е толкоз значима стъпка? 10% от косата е вода, която посредством нагряване се изпарява, а съединенията в косъма се повреждат.

Задачата на топлинната отбрана е да покрие косата ви с полимерен пласт. Препоръчваме ви , който ви обезпечава отбрана до 230 градуса и има цели 72 часа резултат срещу наелектризиране. Съвместим е със сешоар, преса или маша. Формулата му, обогатена с пантенол, който омекотява и хидратира косъма, придава на косата естествено изглеждащ искра – за още по-блестящи моменти, през които да се радвате на хубавичко си коса.

 Taft

Стъпка 3: Запетачайте с усмивка

След като към този момент сте преобразили косата си в прическата, която да омае всички, е време да извършите по този начин, че тя да издържи допустимо най-дълго време. Тук на помощ идват стилизиращите артикули са коса. Ако се нуждаете от повече размер, само че не желаете да утежнявате в допълнение косата си, предлагаме ви спрея при сушене със сешоар – за 24-часова устойчивост и лекост.

 Taft

Усещате, че косата ви е почнала да изтънява, само че имате потребност от размер? Тогава пяната за коса с високо равнище на фиксация е верният артикул за стилната ви визия. Ефектът на пяната е дългогодишен, а косата ще резервира своето естествено придвижване.

 Taft

Ако сте се спрели на „ по-засукана “ прическа, която има потребност от мощен и нескончаем надзор, на помощ идва - фиксиращ лак, който е подобаващ даже и за суха и повредена коса. Осигурява до 24-часова фиксация без да лепне и оставя косата с кашмирена мекост, без да я утежнява.

 Taft

За вас, скъпи къдрокоски, имаме необикновено предложение - , който ще ви обезпечи добре завършени и витални къдрици. Формулата му е обогатена с глицерин и пантенол, които хидратират косата и я поддържат мека и еластична, също така защищава и от наелектризиране.

 Taft

Ето, че сте подготвени с прическите за всички празненства, които занапред ви предстоят – просто се доверете на стила си и на Taft . Блясък, камера, екшън!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР