Идва първият самолет с бежанци от Виена. Да ги посрещнем

...
Идва първият самолет с бежанци от Виена. Да ги посрещнем
Коментари Харесай

Идва първият самолет с бежанци от Виена. Да ги посрещнем на летището!

Идва първият аероплан с бежанци от Виена. Да ги посрещнем на летището! Това приканва в собствен коментар Недялко Недялков.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

ОСНОВАН Е КРЪГ „ ПЪРВО БЪЛГАРИЯ “: ИДВА ПЪРВИЯТ САМОЛЕТ С БЕЖАНЦИ ОТ ВИЕНА. ДА ГИ ПОСРЕЩНЕМ НА ЛЕТИЩЕТО!

Авторите на възванието „ България повече по този начин не може “ взеха решение да се обединят в неофициален кръг за цивилен напън „ Първо България “, като първа стъпка в общата си родолюбива активност.

На колекция в Националната спортна академия „ Васил Левски “ те се съгласиха групировката като конструкция да е хоризонтална и всички решения да се взимат с единогласие.

Присъстващите възобновиха настояването си за незабавна оставка на държавното управление, разформироване на Народното събрание и нови парламентарни избори.

Те регистрираха, че до момента възванието им е подкрепено от над 3000 български жители, които не престават да се подписват в отворената платформа на Google.

Ключовите цели на „ Първо България “:

1. Възстановяване суверенитета на България и оказване на систематичен и съгласуван напън върху политическото управление на страната по въпроси от особена значимост и значение за бъдещето на отечеството.

2. Презентиране пред обществото на контраелит от персони, опция на сегашните ръководещи корупционери и гравитиращата към тях псевдоинтелигенция.

3. Битка за обществена правдивост, отстояване на консервативните полезности.

4. Опазване на свободното слово. Различни организации от така наречен „ неправителствен бранш “ и главните медии се държат като обслужващ личен състав на държавното управление и всевъзможни граници във връзка с безидейната им слугинска същина са преминати. Това всекидневно трови мозъците и сърцата на хората, които се трансформират в жертва на дезинформация и операция.

5. Неутралитет в тази и всички други войни, с изключение на освободителните.

Учредителите на „ Първо България “ с паника разясниха към момента неофициалната информация, че идния вторник, 13 февруари, на софийското летище ще кацне първият под наем полет с ислямски бежанци от Виена. Те идват у нас в сходство с безпринципното споразумение с Австрия и Европейски Съюз за „ въздушно-капков Шенген “.

„ Първо България “ ще посрещне полета на място и ще изиска от управляващите пояснение какво се случва, каква ще е периодичността на тези полети, какъв брой тъкмо бежанци са контрактувани с Брюксел и Виена, къде ще бъдат настанени, кой ще ги устоя.

Питаме държавното управление на България – правилно ли е, че подобен полет е очакван, какъв брой такива още ще има, за какво се държи в загадка. Обществото има право да знае по какъв начин властта разполага с обществения запас и общата ни територия.

Очаквайте спомагателна информация, бъдете горди българи!

Николай Марков, Страхил Ангелов, Недялко Недялков, Симеон Миланов, проф. Боян Дуранкев, Пламен Павлов, Румяна Ченалова, Мария Мусорлиева, Петър Недевски, Иво Петров, Войн Божинов, доктор Стоян Калоянов, Николай Бареков, военачалник Стоимен Стоименов, Антон Проданов, Симеон Славчев, Любомир Петков

Още отзиви четете в категорията Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР