Идва ми да покажа среден пръст на българите. Това скандално

...
Идва ми да покажа среден пръст на българите. Това скандално
Коментари Харесай

Заев иска да покаже среден пръст на българите

" Идва ми да покажа междинен пръст на българите ". Това скандално изявление направи през днешния ден министър председателят на Република Северна Македония Зоран Заев в ефира на локалната телевизия ТВ21, съобщи Дир.

Попитан от водещия на предаването " Клик плюс " Борян Йовановски дали желае да покаже междинен пръст на българите след ветото, което страната ни им наложи за присъединение към Европейски Съюз, Заев съобщи:

" Това е най-лесно. Идва ми, по какъв начин да не ми идва. Имам цялото право на света да го направя след всичко, което сме създали ". Той обаче разясни, че се е поучил от грешките на своите прародители, че подобен език не води до нищо положително.

Ветото, което през вчерашния ден България наложи на Република Северна Македония за влизане в Европейски Съюз Зоран Заев разяснява по този начин: " Това, което се случи, е огромна несправедливост. Вярвам, че това не е желанието на българския народ и на премиера Борисов ". Според него този ход е подбуден от наближаващите избори в България през март 2021 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР