Идилията на Преслава с мъжа й Павел Лазаров приключи. В

...
Идилията на Преслава с мъжа й Павел Лазаров приключи. В
Коментари Харесай

Гръм в рая: Павел на Преслава показа истинското си лице!

Идилията на Преслава с мъжа й Павел Лазаров завърши. В това са уверени близки до обкръжението на Пайнер звездата, които шушукат, че нещата сред двамата може да стигнат и до разлъка. Въпреки че за това е още относително рано да се приказва.

Работата е там, че Павелчо си посочил същинското лице, откакто години наред философски го играел влюбен, себеотрицателен, лоялен и най-много горделив с половинката си. Именно това, с което би трябвало да се гордее обаче, го карало от ден на ден да се гневи и като че ли го ядяло от вътрешната страна.

Близки на Преси довериха, че при започване на връзката им набеденият за предприемач и огромен земеделец Лазаров ходел на пръсти към певицата и бил подготвен земята под краката й да оближе. Типично за никому незнаен и неуспешен мъж, добрал се до богата и известна жена.

С времето обаче, с раждането и развъждането на щерка им, с навика и рутината, Павел почнал от ден на ден да осъзнава, че той не е нищо повече от " мъжът на Преслава ". Това го потискало и го карало да злобее. Скандалите също не закъснели.

" Доста дълго се стискаше и се правеше на това, което не е. В последна сметка си сподели рогата и това, че не е нищо повече от елементарен врачански селяндур, който в този момент избива комплексите си на гърба на половинката си. Дразни се на участията на Преси, на почитателите й, на триумфите. Заяжда се с нея и й се сопка за най-малкото, което е очевиден симптом, че пропукванията посред им са дълбоки ", описват източниците.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР