IDF пусна нови кадри от дръзката спасителна операция, наречена Операция

...
IDF пусна нови кадри от дръзката спасителна операция, наречена Операция
Коментари Харесай

Момент IDF спасява шокирани заложници чрез брониран конвой, военен хеликоптер в нови кадри

IDF пусна нови фрагменти от дръзката избавителна интервенция, наречена „ Операция Златна ръка “, която освободи двама заложници в южната част на Газа – които бяха шокирани вижте по какъв начин войските нахлуват в жилището на своите похитители.

Видео от сърцето на Рафах демонстрира членове на IDF и специфичната полиция Yamam, скупчени към заложниците – аржентински/израелски жители Фернандо Симон Марман, 60 година, и Луис Хар, 70 година – до момента в който ги ескортират от жилищния комплекс, който те бяха арестувани.

Твърди се, че мъжете са били извадени от постройката благодарение на въжета, откакто служителите на реда са взривили постройката и са извадили охраняващите ги терористи от Хамас, съгласно израелския вестник Haaretz.

Можеше да се види, че шуреите имат проблеми с ходенето, а Хар тичаше необут по цялостните с парчета улици, до момента в който израелските офицери ги бързаха към бронирана кола, която ги чакаше.

Бронираното транспортно средство е било част от огромен ескорт, съпроводен от танкове, ръководени от израелския коман...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР