Идеята за колония от хора на Марс вече не е

...
Идеята за колония от хора на Марс вече не е
Коментари Харесай

Сексът на Марс може да създаде нов човешки подвид

Идеята за колония от хора на Марс към този момент не е просто научна фантастика. В НАСА и галактическите организации по целия свят, дружно с самостоятелни учени и откриватели, се работи интензивно, с цел да се дефинира тъкмо какво ще е належащо на човечеството, с цел да се засели на Червената планета.

Достигането там ще бъде голямо предизвикателство, защото ще сътвори нови структури, ще изисква устойчиви източници на храна и сила, ще докара до друг метод на живот от този тук на Земята.

Това са единствено част от нещата, с които напълно здравите възрастни би трябвало да се оправят в космоса, само че те не са нищо спрямо предизвикването на фактически изхабяване на дете в ниско гравитационна среда. Просто казано, учените даже не знаят дали ще бъде допустимо да се износи дете през деветте месеца, без нещо да се обърка.

В публикацията се преглеждат и провокациите, свързани със заселването на дребна колония от хора на планетата. Концепцията за „ любовта “ може да се наложи да бъде изоставена в името на оцеляването, като мъжете и дамите ще се свързват между тях въз основата на своите биологични особености, а не на страстите си. Освен това, на някои хора може в никакъв случай да не бъде позволено да имат деца заради нежелани черти, които съставляват риск за колонията като цяло.

В много смущаваща прогноза откривателите означават също, че редактирането на гените на бъдещите бебета на Марс може да се окаже елементарен метод за увеличение на вероятностите за оцеляване на Червената планета. Премахването на неприятни черти и усъвършенстването на човек за живот на Марс може да даде късмет за огромен растеж на заселниците, само че със промяната на поколенията това безспорно ще докара и до нов тип човек – човек, който е пригоден към изискванията на Марс, само че в никакъв случай не би могъл да живее естествен живот тук на Земята, написа Ню Йорк Поуст.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР