Идеите за променив образователната система трябва да дойдат от работещите

...
Идеите за променив образователната система трябва да дойдат от работещите
Коментари Харесай

Христо Симеонов: Свежи бургаски идеи за добро образование

Идеите за променив просветителната система би трябвало да дойдат от работещите в нея. Те не трябва да се основават единствено и само на проучвания и статистически данни – нужни са ни практични хрумвания, разяснява в ефира на „ Дарик “ депутатът от 47-я парламент и предстоящ член на новото 48-мо национално заседание Христо Симеонов от Продължаваме промяната, който си завоюва близо 900 преференциални гласа на изборите в неделя.

Като член на парламентарната комисия по въпросите на образованието в предходното Народно събрание по негова самодейност бяха публикувани анкетни карти измежду училите, в които, по думите му попадат доста свежи и потребни хрумвания за промени в просветителната система.

От ефира на „ Дарик “ радио той благодари на всички 894 души, дали своят вот преференциално за него.„ За мен това е отговорност. От радиоефира давам обещание, че дружно ще довършим работата, за която отиваме в 48-то Народно събрание ", сподели Симеонов.

Целият диалог с него, чуйте в звуковия файл:

През 2019 година като претендент за евродепутат Христо Симеонов получи невиждана персонална поддръжка, като заложи само на Дарик като медийна естрада.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР