Идеално е лицето, което се радваш да видиш в огледалотоМъже

...
Идеално е лицето, което се радваш да видиш в огледалотоМъже
Коментари Харесай

Д-р Албина Каджая от Грузия: Грозно е жена на 50 да се прави на 20-годишна

Идеално е лицето, което се радваш да видиш в огледалото
Мъже търсят козметолог, с цел да наподобяват сполучливи предприемачи

Д-р Албина Каджая е кожен лекар, козметолог и основен доктор в клиника Total Charm, Тбилиси-Батуми, Грузия, само че е позната надалеч отвън рамките на родината си. Тя е постоянен участник в международните конгреси по естетична медицина и антиейджинг, интернационален преподавател на огромни компании. Член е на Американската академия по естетична медицина и носителка на доста награди.

Макар да е майка на три деца, русокосата и синеока докторка наподобява по-скоро на студентка или специализантка. Със сигурност е наследила добър ген, само че няма метод да не употребява някои от тайните на хубостта, които владее.

“В Грузия е признато да имаш и три, и четири деца - споделя доктор Каджая. - Те не би трябвало да виждат майка си напрегната, в неприятна кондиция. Аз желая да бъда образец за моите деца, по тази причина се подкрепям посредством вярно хранене, здравословен метод на живот и някои козметични процедури, несъмнено. Сега те не са привилегия единствено на Холивуд и богатите хора, налични са за всички. Поне лак на ноктите, багра на косата - дамата е длъжна да се грижи за себе си.”

“Никой не желае да остарее. Това не може да се избегне, само че е значимо да остаряваме естествено - акцентира Албина Каджая. - Гротескно е, когато 50-годишна жена се пробва да наподобява като на 20. Трябва да остаряваме красиво. Някои бръчки могат да си останат, това е обикновено, само че в същото време да изглеждаме свежо, поддържани за възрастта си. Това е и основната цел на козметологията.”

Кое е идеалното лице? “Това, което се радваш да видиш, когато се погледнеш в огледалото - дава отговор доктор Каджая. - Нека не се стремим да бъдем супер идеални, без нито една гънка, само че и без гримаса - индивидът машина е недействителен. Ние се смеем, мръщим, изприщваме се, тъй като сме естествени хора.”

Най-търсените модерни процедури са ориентирани към възстановяване качеството на кожата - биоревитализация и мезотерапия. Ако кожата към този момент се е отпуснала, известни са методите с конци като Aptos, да вземем за пример. Те оказват помощ да си върнем формата на лицето отпреди 5-6 години единствено за 15 минути. При конците няма сечения и оздравителен интервал, единствено едно микроубождане, успокоява дерматоложката. Продължителността на резултата е самостоятелна, само че нормално е 2-3 години.

От предходните техники ботоксът продължава да е издирван, както и филърите, само че се обрисува една нова наклонност - дамите са по-малко склонни на голям брой инжекции с хиалуронова киселина и стартират да търсят филъри на основата на полимлечната киселина, която прониква по-дълбоко в кожата, работи по-активно и дълготрайно. Това е ново направление, което придобива все по-широка известност в Америка и Европа. С помощта на тези филъри може да се реализира моделиране както на лицето, по този начин и на тялото.

В устрема си да бъдат красиви дамите позволяват някои неточности или прекаляват с процедурите. Много е значимо в един миг да могат да си кажат “Стоп!”, счита доктор Каджая. Ако не го създадат сами, лекарят е този, който би трябвало да им го каже. Тя е известна с това, че нееднократно е отказвала процедури, тъй като държи на репутацията си.

Не единствено дамите желаят да наподобяват млади. Все повече мъже се престрашават да прекрачат прага на клиниките за хубост. Вярно, първите 1-2 пъти ги водят дамите им, само че след това стартират да посещават процедурите сами и са доста прецизни и упорити, са усещанията на доктор Каджая. Обикновено това са мъже на междинна възраст, с положително състояние, за които външният тип е значим да потвърди, че са сполучливи предприемачи. Те търсят най-много процедури за възстановяване качеството на кожата.

“Ние резервираме мимиката им, единствено изглаждаме някоя и друга гънка. Защото не желаеме клиентът да придобие женствено лице”, изяснява дерматоложката.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР