Идеалната фигура е мечта на всяка жена, но коя фигура

...
Идеалната фигура е мечта на всяка жена, но коя фигура
Коментари Харесай

Правилна диета за фигура тип пясъчен часовник

Идеалната фигура е фантазия на всяка жена, само че коя фигура може да бъде избрана за такава, съгласно видовете, показани от дамските тела? Това несъмнено е видът песъчлив часовник.

Този вид фигура е приет за пример на женска хубост от всички откриватели на женските форми. Представителките на фигурата песъчлив часовник са постигнали идеални пропорции сред гърдите и бедрата, придружени от тънка талия, красиви телесни извивки. Малко мъчно е да си представим това напълно тяло, съпроводено от ненужно тегло, само че въпреки всичко това не е изключение. Излишната телесна маса се разпределя отмерено по цялото тяло. Най-проблемни се оказват зоните на ръцете и стомаха.

Диета при вид тяло песъчлив часовник

Диетата за фигурата вид часовник е издигната на правилото на здравословното хранене. За да се поддържа уравновесено тегло и добра форма, тези дами би трябвало да се хранят с разнообразна, само че диетична храна. Менюто не трябва да пропуща зърнените храни, зеленчуците без нишесте, неподсладените плодове, нискомаслените млечно-кисели артикули, рибата, морските блага, постното месо и домашни птици, както и семената.

Закуската и обядът би трябвало да бъдат значителни. За вечеря се предлага по-ограничено хранене, главно с нискомаслени млечни артикули. От последното хранене до времето за сън би трябвало да има най-малко 3-4 часа. За възстановяване на метаболизма по време на диетата се предлага да се яде по едно и също време от всяка храна. Представителките на съвършеното женско тяло би трябвало да пият по една чаша вода половин час преди хранене. Това ще им помогне да понижават апетита и оттова и тежестта си.

Диетата при фигура песъчлив часовник изключва пържените, мазните, пушените, маринованите храни, както и десертите и сладкишите със сметана. Солта също изисква ограничаване в диетата, а захарта би трябвало да бъде сменена с същински мед. Няколко пъти месечно е добре да се практикуват гладни дни, единствено на зеленчуци или плодове.

Разрешените храни в диетата на вид тяло песъчлив часовник са:

 храни за фигура вид песъчлив часовник

- рибата и морските дарове;

- постното месо;

- птичето месо с ниско наличие на мазнини;

- яйцата;

- млечните продукти- нискомаслени;

- незърнените зеленчуци;

- несладките плодове;

- зърнени храни като овес, елда, ечемик;

- гъбите;

- зехтинът и растителните масла;

- чистият мед.

Забранени храни в диетата на вид тяло песъчлив часовник

- мазното месо и домашните птици;

- пшеничният самун и хлебните произведения от пшенично брашно;

- млечните артикули с високо наличие на мазнини;

- сладкишите и десертите;

- пастата;

- картофите;

- оризът;

- бързата храна;

- киселите краставички;

- пушените меса и туршии;

- мазните сосове;

- солта, захарта и газираните напитки;

- алкохолът.

Вижте и:

- Правилна диета за фигура вид извърнат триъгълник;

- Правилна диета за фигура вид ябълка;

- Правилна диета за фигура вид правоъгълник.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР