Идеален за продуктивна работа и забавление, този многофункционален монитор идва

...
Идеален за продуктивна работа и забавление, този многофункционален монитор идва
Коментари Харесай

Новият smart монитор от LG вдъхновява нов начин на живот, посветен на удобството и адаптивността

Идеален за продуктивна работа и развлечение, този многофункционален екран идва с LG системата за тв приемници webOS 22 за безупречно стрийминг наличие

LG Electronics (LG) показва своя 32-инчов 4K UHD LG SMART екран (модел 32SQ780S). Многофункционалният SMART екран усъвършенства живота у дома, като разрешава отдалечена работа, домашни извършения, първокачествен гейминг и голям брой функционалности за развлечение, в това число най-популярните стрийминг услуги, без нуждата от връзка с компютър. Благодарение на вградените настройки и ергономичната стойка на LG с оптималната регулируемост, неповторимият 32SQ780S разрешава на потребителите да се радват на наличието, което обичат, когато и както избират - без значение дали е на бюрото или от удобството на дивана.

Под мотото на марката „ Работи по-умно, играй по-добре ", LG SMART мониторът приоритизира опцията за осъществяване на голям брой задания по едно и също време, с цел да даде на потребителите съвършения екран, кадърен да се свърже с разнообразни устройства - стационарен компютър, преносим компютър или гейминг устройство. Поддържайки webOS 22 системата на LG за тв приемници, този модел дава улеснения от последващо равнище за безпроблемна консумация на стрийминг наличие от YouTube и Netflix, даже без нуждата от обособена връзка с компютър.1

Като мултифунционален екран, създаден за дома, LG SMART Monitor разпо-лага с 4K UHD (3840 x 2160) екран с високо качество на картината за всяка потребност на потребителя, като покрива 90% от DCI-P3 гамата с HDR 10 поддръжка. Дисплеят на монитора основава чисти и прецизни изображения, с цел да увеличи мак-симално потребителското преживяване без значение дали потребителите се наслаж-дават на комедии и блокбъстъри или спортни срещи онлайн и гейминг. В допъл-нение към примиум качеството на картината, богатият тон на монитора е подси-лен от вграден 5-ватов двуканален стерео представител, с цел да даде преживяване от друго измерение.

За бърза и гъвкава работна станция, LG SMART Monitor може да смъкна разнообразни приложения за домакински офис от LG Content Studio, до момента в който LG ThinQ Homeboard поддържа интуитивна webOS-базирана IoT услуга, която разрешава на потребите-лите с лекост да конролират своите уреди за дома. Освен това, интелигентната безжична връзка, поддържана от MiraCast, прави допустимо свързването на екрана на смарт телефона към новият екран.

Нещо повече, LG SMART Monitor идва оборудван с LG Ergo стойка, с която е елементарно разширението, прибирането, завъртането или наклоняването на екрана, с цел да се реализира най-благоприятен ъгъл на гледане за работа или развлечение. Привличайки доста внимание на пазара със своите основни функционалности за повишение на удобството, LG Ergo предлага отвесни и хоризонтални режими, които разрешават разнородни способи и желания за потребление. Инсталацията също е оптимално улеснена посредством C-скоба и муфа.

„ Смарт мониторите са създадени по този начин, че да отговорят на разбообразния метод на живот на днешните консуматори, " показа Сео Йонг-джае, старши вице президент и началник на IT бизнес отдела на LG Electronics Business Solutions Company. „ С новия образован екран на LG, потребителите могат да вършат съвсем всичко с един единствен екран - от работа и образование у дома, до стрийминг наличие и филми. И всичко това по елементарен и комфортен метод. "

LG SMART Monitor ще бъде разполагаем при започване на ноември, започвайки ланси-рането от Съединени американски щати и последователно нахлуване и на други пазари.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР