iBanFirst Regional Business Summit How can CEE companies expand internationally?Съвременният

...
iBanFirst Regional Business Summit How can CEE companies expand internationally?Съвременният
Коментари Харесай

Регионалното разширяване в Централна и Източна Европа: Възможностите пред българските предприятия

iBanFirst Regional Business Summit " How can CEE companies expand internationally? "
Съвременният бизнес свят предлага голям брой благоприятни условия за разширение на активността на предприятията в интернационален проект. В този подтекст, Централна и Източна Европа се построява като район с огромен капацитет за българските предприятия, които търсят нови хоризонти за развиване. Предимствата, които това разширение може да предложи, бяха съществена тематика на полемика по време на второто издание на Регионалната среща на върха в Букурещ: “Как могат фирмите от Централна и Източна Европа да се разрастват в интернационален проект? ”. Събитието се организира на 25ти май с поддръжката на световния снабдител на финансови услуги iBanFirst и районната ПР и маркетинг организация Pi2 PR & Marketing пред над 2000 фена онлайн и онлайн. Медийни сътрудници на събитието тази година бяха Мениджър, Ziarul Financiar (Румъния) и Portfolio (Унгария).
Предимствата и провокациите пред оптимистичните бизнесмени
Централна и Източна Европа предлага динамична и новаторска стопанска система, която се развива бързо. Този район е прелъстителен за вложения и бизнес разширение, като дава обширни благоприятни условия за съдействие с локални предприятия. Българските компании могат да се възползват от тези евентуални партньорства, с цел да усилят своята продуктивност и успеваемост, като в същото време се възползват от иновативността и софтуерните запаси на района.

Светлозар Димитров, съосновател и ръководещ съучастник на euShipments, споделя, че euShipments покрива всички дестинации в Европейския съюз и Обединеното кралство с помощта на такива партньорства.  " Във всяка страна, до която доставяме, имаме локални сътрудници, като Sameday в България и Румъния. Въз основа на партньорствата и интеграциите, които сме осъществили, един онлайн магазин работи единствено с euShipments, само че може да употребява решенията от цялото партньорско портфолио в Европа. Нашите клиенти договарят модел на работа, цена и интеграция единствено с euShipments и интегрират своите платформи единствено с нас. ” 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР