И защо с предстоящия арест на бившия президент либерал-глобализмът в

...
И защо с предстоящия арест на бившия президент либерал-глобализмът в
Коментари Харесай

Ако Тръмп бе изцапал рокличката на Моника Люински

И за какво с идния арест на някогашния президент либерал-глобализмът в САЩ реши към този момент да играе ва банк

Изборите от 2020-та година може би ще бъдат оповестени един ден за най-нарисуваните в цялата американска история. Тогава доста щатски гробища бяха включени директно в електоралния развой, а сто- и двестагодишни покойници всеобщо гласоподаваха по пощата за 78-годишния Джо Байдън. За да е несъмнено, че Доналд Тръмп няма да бъде избран отново, към „ изобразителното изкуство “ бяха добавени и няколко сървъра в посолството на Съединени американски щати в Рим и в една американска военна база в Германия.

Данните за всичко това се появиха на повърхността относително бързо. Включително посредством на някогашния шеф на отдела за осведомителни технологии на италианския авиокосмически боен цех „ Леонардо СпА “ Артуро Д'Елиа.

Но излезе по този начин, че в глобализирания свят, където сякаш няма монопол над информацията, съществува въпреки всичко невидима мощ, която управлява всичко. Най-големите международни медии се оказаха глухи за тези данни. А обществените мрежи, където хората ги съобщаваха, постановиха такава жестока и необяснима цензура, каквато не е имало в тях от основаването им. И която може да се мери единствено с цензурата в тоталитарни общества като китайското, съветското, иранското, саудитското или афганистанското. Профилите на Тръмп и неговите поддръжници бяха изтрити. Всеки консуматор, който публикуваше сензитивна информация, отвън контрола на невидимата мощ, бе шамаросван през устата. Само единият Ютюб да вземем за пример поголовно блокираше и закриваше канали, в случай че в тях някой си е разрешил да пусне вести за гласувалите мъртъвци или за показанията на Артуро Д'Елиа. А Google филтрираше в резултатите дребното на брой медии, които се осмеляваха да странят от дисциплинирания международен цензурен дневен ред.

Въпреки всички тези големи благоприятни условия, които невидимата мощ показва тогава, за изборите следващата година същата тази мощ явно е решила да не се крие.

Вече е ясно, че няма да се прибягва до гробища, разхвърляни по света сървъри и медийна цензура. Ще се играе с открити карти. Знае се даже и името на играча – Джордж Сорос. Иначе задачата си остава същата: Доналд Тръмп за нищо на света не би трябвало да печели изборите. Най-добре да не бъде допускан до тях.

Причината за смяната в играта е прозаична. Всички американски щати, ръководени от Републиканската партия, вкараха прецизни системи за надзор на гласуването, каквито преди три години просто нямаше. Там към този момент ще е невероятно да идват хвърчащи писма с бюлетини, подадени от умрял преди век човек, и те да бъдат зачетени. Трудно ще бъде машините за гласоподаване да се свързват по интернет със сървърите в Италия и Германия, с цел да „ рисуват “ резултати. А единствено щатите, ръководени от Демократическата партия, са незадоволителни, с цел да се натъкмят нужните проценти. Затова играта загрубя.

Доналд Тръмп получи обвиняване, ще го арестуват, ще го снимат отстрани и анфас, както се снимат закоравели злодеи. Снимките по-късно ще обиколят цялото земно кълбо. Няма значение какво тъкмо е обвиняването, и че е в действителност изсмукано от пръстите. Важен е крайният резултат. Важна е властта. Тя за нищо на света не би трябвало да се сдава на някой, който е отвън упоменатата към този момент тъмна и потайна мощ.
 Джонатан Сорос (вляво) и татко му Джордж Сорос са наливали милиони в акцията за избиране на прокурора, който повдигна обвиняване против Тръмп
За задачата е отгледан областен прокурор на име Алвин Браг, с подобаващ генезис. Базиран е в един от допустимо най-либерал-глобалистичните правосъдни окръзи – Манхатън. Голямото жури е уместно подбрано да е в болшинството си част от системата, открита от упоменатата загадка мощ, и към този момент оправда упованията като гласоподава вярно. Намерена е и жена, която по известната традиция на придвижването „ Ми ту “, неотдавна се е присетила, че преди години е правила секс с Тръмп, а той ѝ е платил да мълчи. Оттам нататък - дали ще се стигне или не до ефикасна присъда, са дребни детайлности. Важното е, че с по този начин унищожено добро име на изборите следващата година Тръмп няма да го има.

Когато още преди седмица някогашният президент непосредствено уточни Джордж Сорос като индивида, провел целия този правосъден цирк, всички враждебни нему медии, отсякоха, че Сорос не се познава персонално с Браг. Което за тях бе задоволително оправдание. Мигар Сорос познава персонално всичките 16 индивида, които работят в „ Отворено общество “ в София, с цел да е сигурен, че ще изпълнят дилемите, които им е сложил тук?

Всъщност Сорос взе участие в избирането на Браг много по-директно, в сравнение с текат разпорежданията му към софийския офис. На 26 април 2021 година неговият наследник Джонатан Сорос изпраща чек на стойност $10 000 в касата на акцията по издигането на Браг за поста, демонстрират държавни документи, които бяха показани неотдавна в ефира на телевизия „ Фокс нюз “. Три дни по-късно, на 29 април, Дженифър Алън Сорос – брачната половинка на Джонатан, прибавя още $10 000 принос към бъдещата кариера на Браг. Двойката е в действителност измежду най-големите му донори. Вноските са много необикновени за младото сем. Сорос, защото те нормално не вземат участие финансово в надпревари за окръжни прокурори. За разлика от бащата. Старият Сорос подарява други $1 милион през май 2021 година на организацията „ Калар ъф обмен Пи Ей Си “, която директно се ангажира с прокарването на кандидатурата на Браг за областен прокурор.

През годините Джордж Сорос е предоставял финансова поддръжка на десетки крайнолеви претенденти за окръжни прокурори, което той счита за значим съставен елемент за укрепването на властта на либерал-глобализма в Съединени американски щати. Прокурори, останали в историята със замитане на каузи, в които са забъркани тъмнокожи, като Лари Краснър във Филаделфия, Ким Фокс в Чикаго, Ким Гарднър в Сейнт Луис и Джордж Гаскон в Лос Анджелис, са измежду солидно финансираните от застарелия милиардер.
Оказал се в такава компания, в този момент и окръжният прокурор Браг ще оправдае вложените в него пари с признателност и честност.

Много американски медии, а и доста български, разказват случая на някогашния президент като невиждан. И той в действителност е подобен, доколкото тайната мощ е впрегнала всички свои благоприятни условия, с цел да му попречи да стане отново държавен глава.
 Бил Клинтън с Моника Левински в Белия дом. Вдясно е роклята със скъпоценните петна от семенната течност на президента
Но американската най-нова история помни още един сходен случай, когато президент съгрешава с непозната жена, а след това се пробва да лъже и да ѝ запушва устата. През 1999 година правосъдната система, обилно финансирана от Сорос, бе блага и добра към Бил Клинтън. Прокурори и огромни журита се правеха на прелестно разсеяни за недоволствата на Моника Левински. Тя просто беше сбъркала президента, с който да се забавлява. Ако роклята ѝ бе изцапана от Тръмп, през днешния ден сигурно щяха да му издигнат обвиняване и за това. Докато на Клинтън даже бе позволено да разсее публиката от своето либидо с война в Югославия.
 Американците бомбардираха постройката на Радио и телевизия Сърбия в Белград на 24 април 1999 година и убиха 16 от работещите там публицисти и механически лица. Историците одобряват войната на Съединени американски щати против Югославия за най-голямото предизвикателство против устоите на международния ред, което е развързало ръцете и на други страни да вършат същото.
Ако приемем, че откъсването на Косово от Сърбия, с което Клинтън замете абсурда към персоналния си проблем, бе най-голямото предизвикателство пред световния ред, построен след Втората международна война, то и експанзиите на всяка друга страна по-късно, решила, че ръцете ѝ са развързани да прави зверства, като сегашната война против Украйна, умерено можем да припишем отново на белите петна по рокличката на Левински. Но това не е значително за американската прокуратура. Да му мисли Тръмп.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР