И за децата е ясно, че арестът ми бе незаконен,

...
И за децата е ясно, че арестът ми бе незаконен,
Коментари Харесай

Борисов: И за децата е ясно, че арестът ми бе незаконен, поръчков и дори наказуем /видео/

И за децата е ясно, че карцерът ми бе противозаконен, поръчков и даже незаконен. Така водачът на ГЕРБ разяснява в Хасково отчета на Държавния департамент на Съединени американски щати и констатациите в него. И означи, че по-скоро би почнал с противозаконните арести на българи по време на предизборната акция – „ десетки, стотици и български мюсюлмани, и християни, и католици. Върнахме се в 90-те години, означи някогашният министър председател.

Предизборната обиколка на Борисов продължи в Хасково, където още веднъж бе посрещнат от цялостна зала със симпатизанти и поддръжници на ГЕРБ. Водач на листата в региона е Делян Добрев, а самобитен хазаин на събитието бе кметът Станислав Дечев.

Борисов напомни, че от 2 години ГЕРБ ги няма в ръководството, а всички виждат какво е равнището на корупцията. Крадоха ви от бензина, горивата, храните, откъдето – както можаха, добави той.

 ГЕРБ/СДС

Борисов смъмри и медиите, като уточни, че ГЕРБ няма присъединяване в такива. И напомни по какъв начин Бойко Рашков е заплашвал публицисти, а по-късно е задържал, както се е случило със Севделина Арнаудова.

Критиките към медиите бяха свързани с мълчанието по финансирането на Демократична България през „ Нексо “ и за противозаконни дейности на министри и министър председател.

Този отчет споделя, че Политическа партия и Демократична България нямат потенциал да се оправят със правосъдната промяна и върховенството на закона, счита Борисов.

Делян Добрев също се спря на отчета от Съединени американски щати и констатациите за корупция. При ГЕРБ инфлацията бе сред 0 и 2%, за всичките години, уточни той. Бяхме в топ 5, а в този момент сме в топ 5 в обратна посока и не им е отговорна войната, нито енергийните запаси, тъй като инфлацията стартира 2 месеца, откакто те станаха служебни министри, с първия бюджет, който те направиха, уточни лидерът в Хасково.

За разлика от служебното държавно управление ние ще водим война с веригите, закани се Добрев. И се възмути, че не може един самун да се изкупува за 70 ст., а да се продава със 100% от горната страна. „ Когато има инфлация, хората страдат, а бюджетът се цялостни. Когато един самун е 70 ст. Данък добавена стойност е 14 ст., само че в случай че е 1.5, Данък добавена стойност му е два пъти повече. Инфлацията взема пари от хората и цялостни бюджета, изясни той.

„ Виновникът за инфлацията е Политическа партия. Така не може да продължава. След 2 април би трябвало да има държавно управление, другояче ще продължим да затъваме. Казвайте на приятелите си, че всеки глас, даден за ГЕРБ, е глас, даден за държавно управление. На нас предния път не ни стигнаха 5 гласа, а на Политическа партия – 60 и няколко. Кабинетът им даже не бе подсилен от техните групи. Ако си набавим тези 5-6 депутата, значи, че ще имаме държавно управление, а проблемите знаем по какъв начин да ги решим “, съобщи някогашният министър.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР