И втората българка в основната схема на US Open -

...
И втората българка в основната схема на US Open -
Коментари Харесай

И Томова отпадна на US Open, вижте кога излиза Григор

И втората българка в главната скица на US Open - Виктория Томова завърши присъединяване си в шампионата, откакто отпадна в първия кръг кръг от американката Лоран Дейвис. Дейвис завоюва с 6:2, 2:6, 6:3 за час и 45 минути, реализирайки четири пробива в мача.

Нашата тенисистка направи мощен втори сет, в който също осъществя два пробива и даже започва с пробив при започване на третия. Но 7-ата в схемата на шампионата американка върна незабавно брейка и поведе с 5:2 малко по-късно.

Накрая Томова можеше да остане в мача и по-дълго, като пропусна три точки за пробив в 9-ия гейм, само че пък избави и три мач-пойнта. В последна сметка 26-годишната софиянка напуща шампионата от Големия шлем за втора поредна година още в първия кръг. Тя влезе в главната скица като щастлива губеща, защото не съумя да преодолее с игра последния кръг от квалификациите.

Междувременно стана ясно по кое време Григор Димитров ще изиграе втория си мач от US Open. Първата ни ракета се изправя против Алексей Попирин в конфликт от втория кръг на елитната конкуренция, като срещата бе планувана за през днешния ден от 18 часа българско време.

Мачът е първи от програмата на корт номер 5, което значи, че срещата ще започва в оповестения час.

Григор Димитров се класира за втория кръг на US Open, откакто в първата си среща преодоля представителя на домакините Сам Рифис с 3-0 сета.

Димитров и Попирин, който е номер 73 в света са играли между тях единствено един път, като Григор завоюва срещата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР