И в трети сезон на най-екстремното риалити в ефира на

...
И в трети сезон на най-екстремното риалити в ефира на
Коментари Харесай

Тежки битки ще определят кой ще обитава Резиндецията, Стопанството и Дивата река в трети сезон на “Игри на волята: България”

И в трети сезон на най-екстремното риалити в ефира на NOVA “Игри на волята: България” племената ще имат опция да населяват три различнилокации. В териториалните борби всяка седмица 24-мата участници ще се борят за мястото си, в което да обитават една седмица – Резиденцията, Стопанството или Дивата река.

Победителите в териториалната борба ще разполагат с първокласна къща на българското Черноморие. Тя включва три етажа, шест спални, лятна кухня в средиземноморски жанр, барбекю, басейн, сауна и предлага несравнима панорама към морето, разкри репортерът Николай Василковски в предаването “Събуди се”. В рамките на седем дни племето ще разполага с всички улеснения и ще се наслаждения на обилие от храна и удобен дом след тежките борби.

И в трети сезон на “Игри на волята: България” племето, заело втора позиция на териториалните борби, ще се настани в Стопанството. В полите на Странджа планина участниците ще се грижат за животни и огромна овощна градина. Те ще имат покрив над главите си, само че ще би трябвало с труд и безрезервност да изкарват прехраната си.

Пред най-трудното предизвикателство в реалити формата ще се изправи племето, изгубило териториалната борба на Арената. “Храната е нищожна и зависи от това какво съумеят да си намерят”, обобщава продуцентът на предаването Витомир Саръиванов. Дивата река ще чака третото племе, което ще бъде изправено пред най-тежкото тестване - да оцелее без храна и заслон. Макар да е извънредно красиво и картинно, мястото, в което изгубилото племе ще обитава, се отличава с извънредно сурови условия. Попадналите участници там ще могат да разчитат единствено на личната си воля.

И тази година локациите, за които ще се борят кандидатите в “Игри на волята: България”, ще разкрият хубостта на южното ни Черноморие. Зрителите ще могат да се насладят на естествените благосъстояния на България. Устремените към огромната премия участници към този момент се борят за най-хубавата територия, а почитателите на най-приключенското риалити в ефира на NOVA ще могат да проследят всички борби през есенния ефирен сезон.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на на предаването.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР