И в момента продължава гласуването за нов президент на БФС.

...
И в момента продължава гласуването за нов президент на БФС.
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ TV: Суматоха и скандали от конгреса на БФС, Любо Пенев и Дражев във вихъра си

И сега продължава гласуването за нов президент на БФС. Събитието стартира сутринта малко след 10:00 часа. Половин час по-късно пред постройката на хотела се появиха Любослав Пенев и Ивайло Дражев, които са двама от претендентите. Те обаче не бяха позволени с обяснението, че би трябвало да се върнат към 12:15 часа.

Камерата на БЛИЦ TV улови свадите към старта на конгреса с идването на Любослав Пенев и паниката към влизането му в хотела. След това конгресът бе открит с българския химн и редица изявления на Борислав Михайлов, министъра на спорта Красен Кралев, шефа на немския футболен съюз и вицепрезидент на УЕФА, Атанас Фурнаджиев и други.

Любослав Пенев изиска право на изявление и внезапно съобщи: " Напускаме залата, ние не участваме в уредени мачове ". Минути по-късно обаче на излизане от хотела на въпрос, отдръпва ли кандидатурата си, Пенев отговори: " Не, не, ще видите какво ще се случи. "

Малко по-късно медиите бяха помолени да излязат и започнаха изявленията на представители на разнообразни клубове. А малко по-късно стартира и гласуването.
ЮРИ СЛАВЧЕВ/ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ

Оператор: Съйко Съев
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР