И в деня на проверката комисията е установила още няколко

...
И в деня на проверката комисията е установила още няколко
Коментари Харесай

Проверка установи – наемателят на общински паркинг в Царево събира неправомерно такси от граждани

И в деня на инспекцията комисията е открила още няколко случая на нелегално събирани такси

След подадени сигнали и инспекция на място се откри, че компанията наемател на общински паркинг в гр. Царево събира непозволено такси от коли в зона, която не попада в територията на паркинга и е безвъзмездна за прилагане.
На участвалия и спечелил процедурата за стопанисване на общински паркинг до Старата автогара е предоставена скица, която той не съблюдава и събира такси отвън територията на паркинга. Подадени са няколко сигнали и тъжби от поданици и посетители на града, сезирана е и икономическа полиция.

Със заповед на кмета на община Царево е основана комисия, която да откри твърдените в жалбите условия. И в деня на инспекцията комисията е открила още няколко случая на нелегално събирани такси отвън рамките на паркинга, за което е известен наемателя. 
Кметът на община Царево ще предприеме съответните дейности, с цел да се прекрати нарушаването на контракта за наем и да бъдат предпазени ползите на жителите и гостите на града.
 Кметът на община Царево ще предприеме съответните дейности, с цел да се прекрати нарушаването на контракта за наем и да бъдат предпазени ползите на жителите и гостите на града

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР