И трите мобилни оператора у нас - A1, Telenor и

...
И трите мобилни оператора у нас - A1, Telenor и
Коментари Харесай

A1, Telenor и Vivacom обявиха безплатен роуминг за абонатите си в Украйна

И трите мобилни оператора у нас - A1, Telenor и Vivacom - оповестиха, че ще предоставят безплатни диалози за клиентите си в Украйна. 

" В знак на взаимност и поддръжка с украинския народ и българите в Украйна А1 България ще даде безвъзмездни услуги в роуминг за нашите сънародници там ",гласи известието на A1.

" Постоянният контакт с околните е извънредно значим, изключително в сериозни обстановки като тази, по тази причина А1 краткотрайно ще направи диалозите в роуминг, късите известия (SMS) и мобилният интернет безвъзмездни за своите клиенти на мобилна услуга, които сега се намират в Украйна ".

Страната се намира в положение на война след съветското навлизане на 24 февруари. В столицата Киев към този момент има танкове, няколко детонации поразиха цивилни обекти в редица градове, а боеве се водят в разнообразни точки от страната.

" А1 има вяра, че в невиждана обстановка като настоящата компаниите би трябвало да бъдат виновни освен с позиции, само че и с действителни каузи. Телекомуникационните услуги са измежду най-важните в изключителни обстановки и по тази причина компанията ги дава безплатно на всички свои български клиенти в Украйна ", оповестяват от A1.

Малко по-късно денем и Telenor оповестиха същата услуга. „ Теленор България краткотрайно дава за своите клиенти на мобилна услуга безвъзмездни интернационалните диалози сред България и Украйна, в поддръжка на сънародниците ни и техните близки, които са в Украйна. По този метод телекомуникационната компания оказва помощ на своите клиенти в тази сериозна обстановка “, гласи известието на оператора.

За клиентите на мобилна услуга на Теленор, които се намират на територията на Украйна, компанията краткотрайно обезпечава още безвъзмезден роуминг – в това число SMS-и, мобилен интернет и диалози в роуминг. „ Разходите в посочените посоки ще бъдат обезщетени в идната фактура “, афишират от компанията.

От Vivacom също се причислиха към акцията в поддръжка на Украйна. 

" В знак на взаимност с украинския народ и като израз на желанието ни да създадем общуването на нашите консуматори с техните фамилии и близки по-лесно, Vivacom дава безвъзмездни интернационалните диалози от България към Украйна както в мобилната си мрежа, по този начин и във закрепената. Повикванията няма да бъдат таксувани без значение дали са към мобилни, или стационарни номера в Украйна от през днешния ден до 10 март ", оповестиха от телекома. 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР