И този сезон участниците от Гласът на България“ се представят

...
И този сезон участниците от Гласът на България“ се представят
Коментари Харесай

​Участници от Гласът на България блестят в световната класация на The Voice

И този сезон участниците от „ Гласът на България “ се показват извънредно добре и на международно равнище, и постоянно влизат в класациите на международния формат The Voice в Youtube. В класацията на „ най-хубавите осъществявания за миналата седмица “ свети Александра Борисова с невероятното осъществяване на " Dicitencello Vuje ", на което сама си приглася на роял. А измежду топ осъществяванията в международен проект за целия месец ноември звучи дуетът, който в действителност е вокалната борба сред Мирейн и Симеон Славев, с ария на български език „ Не в този момент “ на Каризма. В топ осъществяванията за ноември попада и 18-годишната Дани Илиева, която също е с превъзходното българско парче – „ Пей сърце “ на огромния Георги Христов.

Ако върнем лентата по-назад, в селекцията „ Един час “ с четири обърнати стола от кастингите на мрачно попадат 30 осъществявания от целия свят, а българското присъединяване в нея е повече от почтено – с цели трима чудесно показали се участници от сезон 10 на „ Гласът на България “. Това са Елена Попова с „ I’ll never love again ”, Александра Георгиева с българската ария „ Вярвай в мен “ и Надежда Ковачева с „ And I Am Telling You I`m Not Going “, които с лекост обърнаха и четирите стола на треньорите още с първото си стъпване на сцената на „ Гласът на България “.

Тази неделя, на 10 декември, престои блестящият полуфинал онлайн в десетия юбилеен сезон, в който 16-те участници, които се пребориха за място в него, ще дадат всичко от себе си, с цел да завоюват сърцата на феновете пред екраните. От този миг, единствено те имат думата кой от тях да продължи напред към огромния край, а началото е в неделя тъкмо в 20:00 ч. по bTV.

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР